Swebbtv Nyheter 25 juni 2020 om statyprotester, CHAZ, censuren på YouTube och mycket annat.

Sverigedemokraterna krävde regeringen på svar angående polisens opartiskhet.

Statyprotesterna fortsätter i Sverige. SVT lyfte nyligen upp Afrosvenskarnas riksorganisation som ogillar Gustav III-statyn på Skeppsbron i Stockholm. Men vad är egentligen Afrosvenskarnas riksorganisation?

Fler utlänningar ska betala skatt i Sverige. Det föreslår nu regeringen.

I Seattle har vänsterextremister sedan ett par veckor tagit över och ockuperat sex kvarter som man utropat till en autonom zon.

Censuren fortsätter på Youtube. Nu senast har den patriotiska Youtubekanalen Legenden stängts ner med mer än 20 000 följare utan förklaring och utan förvarning.

Swebbtv har granskat Postkodlotteriet och dess miljonrullning till utländska organisationen Clinton Foundation.

Förstärker intervjun med Anne Linde en negativ bild av Sverige utomlands? I intervjun i tysk tv medgav ministern att Sverige hade exporterat nödvändig sjuk- och skyddsutrustning till andra länder istället för att prioritera sin egna befolkning.

New Tork Times skriver om Sveriges coronastrategi och hur den har gjort att våra grannländer har tagit avstånd från Sverige. New York Times tar även upp Sveriges höga invandring och syn på brottslighet.

Facebook avslöjas nu med ännu mer politisk censur i ett reportage av Project Veritas.

SVT sände i veckan ett uppmärksammat inslag i barnprogrammet Sommarlov. I inslaget förklarar programledarna för barnen hur man gör för att vara källkritisk, och säger att om statsministern säger något, så kan man tro på det.

Högsta förvaltningsdomstolen avgjorde i veckan ett mål om bostadsbidrag och månggifte. Beslutet innebär att flera fruar till en månggift man kan få ut bostadsbidrag på var sitt håll.

Att använda kontanter blir allt svårare. Vi har pratat med en man som nekades av banken att ta ut sina sparpengar.

Investeringsrådgivare till världens rikaste personer rekommenderar sin klienter att investera i guld.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)