I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med att titta på Greta Thunbergs bejublade tal i USA och vi ömmar i vanlig ordning för henne i egenskap av ung tjej och privatperson, samtidigt som vi konstaterar att hon är ett tecken på en värld som är i fullständigt kaos. Vidare läser Erik högt ur en artikel i Aftonbladet författad av Lena Melin som på klassiskt SD-manér siar om att undergången för Sverige står nära om nuvarande utveckling inte bryts. Biblioteken är platser för psykiskt sjuka och knarkhandel och man beklagar att bibliotekarier inte har rätt utbildning för att ta hand om den typen av personer och att de står handfallna när det blir våldsamt – vilket det såklart kan bli när folk är under påverkan av droger. 

Moderaterna stöder socialdemokraterna i deras försök att få grepp om gängkriminaliteten, men lanserar samtidigt ett eget förslag som går ut på att det just beslutade inte var tillräckligt, vilket såklart är en otrolig tavla och en motsägelse. 

Samtidigt som kommunerna går mot en ekonomisk kollaps bestämmer Löfven att han ska dubbla klimatbidraget till FN från fyra till åtta miljarder och man undrar verkligen vem det är som är uppdragsgivaren. Samtidigt som man varnar för de högerextrema framryckningarna parlamentariskt, på nätet och i andra sammanhang, har ett muslimskt parti vid namn "Nyans" bildats och vi ser med viss oro på hur intolerans vinkas igenom av systemet så länge det inte har vissa förtecken. 

På grund av många ointegrerade invandrare måste skolplikten förlängas till tio år för att man tidigare ska kunna stöpa alla i samma form. Det kommer naturligtvis inte fungera, men framförallt är även detta ett uttryck för ett alltmer repressivt system som griper kring sig för att upprätthålla fasaden. Detta och mycket annat hoppas vi ger er tittare ett trevligt program.

Titta och  njut!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)