Veckans Swebbtv-nyheter 6 mars 2020 om Corona-smittan, Fredrik Reinfeldts miljoninkomster, AGENDA 2030, tandhälsovården med mera.

Först inrikes och utvecklingen av Corona-smittan i Sverige:

Allt fler svenskar har nu smittats med Coronaviruset, men hittills har alla kommit från utlandet. Det är dock bara en tidsfråga innan smittan sprids inne i landet, och nu riktar allt fler kritik mot regeringens senfärdiga hantering av smittan.

AGENDA 2030

Den 20 februari i år utsåg Isabella Lövin, Gabriel Wikström, Socialdemokraterna och tidigare sjukvårdsminister  2017 för att leda arbetet med att införa AGENDA 2030 i Sverige. 

AGENDA 2030 är en internationell plan för att implementera global socialism och corporativ fascism under täckmanteln hållbar utveckling. Planen går i korthet ut på att de västerländska ländernas välstånd skall distribueras på olika sätt till andra länders befolkningar för att jämna ut klyftorna. 

Detta under ett globalt styre av FN i samarbete med internationella företag såsom Monsanto, Coca-cola och andra globala företag. Agendan består av 17 utopiska mål som skall uppnås på bara 10 år. Diktatorer som applåderar AGENDA 2030 är bland annat Zimbabwes Robert Mugabe, Venuzuelas Nicolas Maduro och kommunistiska Kina. Sverige har åtagit sig att vara ledande i att införa Agenda 2030.

https://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nations_global_enslavement.html

Reinfeldts miljoner

Fredrik Reinfeldt har tjänat miljoner tack vare sin goda relation till den kommunistiska diktaturen Kina. Tidningen expressen rapporterar att Reinfeldt sitter i styrelsen för ett bolag som kontrolleras av den kinesiska staten. Dessutom kommer han få provision på bolagets kommande vinster på 2,5%. Förutom detta avtal fick han direkt efter statsministerposten ett uppdrag som rådgivare åt den amerikanska banken Bank of America Merrill Lynch. 

Utöver detta var han ordförande för organisationen EITI (som arbetar med styrning inom råvarubolag) och nu i mars ska han väljas in i Djurgården Fotbollsstyrelse. 

På fem år har hans privata bolag dragit in sammanlagt ca 60 miljoner kronor.

Fredrik Reinfeldt är inte den enda av flera högt uppsatta svenska politiker som erhållit högavlönade uppdrag inom näringslivet och inom bankväsendet, kort efter sina polistiska karriärer. Andra som kan nämnas är Erik Åsbrink, Per Nuder och Anders Borg. Dessutom har de samtidigt lyft höga pensioner från staten. Vi Bad Lars Bern om en kommentar.

https://www.expressen.se/nyheter/reinfeldts-miljonavtal-med-diktaturen-kina/

SD begär debatt kring svenskhat

Sverigedemokraterna har begärt en särskild debatt kring det svenskhat som växer sig starkare bland olika invandrargrupper ända sedan 90-talet och som tar sig uttryck i att invandrargäng bland annat förnedringsrånar svenska ungdomar. 

Falsk officer

En man som falskeligen utgivit sig för att vara officer har lyckats fått flera anställningar inom Försvarsmakten, en del av dessa på känsliga poster.

Erdogans utpressning

Turkiets president har släppt lösa migrantvågor mot Europa. Detta som en del av hans utpressning mot EU, som tidigare betalt för att Erdogan inte ska låta migranter ta sig från Turkiet till Europa.

Tandhälsa och fluor

Tandhälsoindustrin har i många år förordat flour i den dagliga tandvårdsrutinen och i vissa länder tillsätts fluor i dricksvattnet. Men vad är fluor egentligen och vad har det för egenskaper?  

Fluor är ett grundämne vilket finns kemiskt bundet i naturen i olika mineraler. Det fluor som används i kranvatten och tandkrämer kommer av tillverkningen av aluminium vilket ger natriumfluorid som är avfallet efter tillverkningen. Natriumfluorid är klassificerat som ett farligt gift och används i även råttgift.

Redan 2006 gjorde toxikologen Donald R. Taves och ”National Research Center” en noggrann studie av fluor och  kom fram att den lilla mängd fluor som tillsätts i dricksvatten i USA definitivt skadar både tänder och skelett. http://www.fluoridealert.org/wp-content/uploads/Johnson-1979.pdf

Enligt Dr Russel Blaylock i USA som har studerat fluor och andra gifter ingående skriver bland annat om hur fluor skadar hjärnan, människans DNA, minskar fertiliteten hos män och sänker IQ-nivåerna hos människor.

Könsbytes-ånger

Det har börjat dyka upp allt fler unga människor som säger att de ångrar sina könsbyten och att de känner sig lurade och felbehandlade av sjukvården. I veckan stod det klart att Storbritanniens största klinik för unga med könsdysfori kommer att dras inför rätta till sommaren.

Vi på Swebbtv önskar er en trevlig helg!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)