Swebbtv Nyheter 18 november om senaste turerna i Corona-restriktionerna, om stulna vapen från Rosenbad, om Elon Musk samt mycket annat. 

Regeringen skärper nu restriktionerna kraftigt till följd av Covid-19. Men vad ligger bakom de nya restriktionerna egentligen?

Ett flertal vapen blev tidigare stulna från inifrån Rosenbad och nu cirkulerar de stulna vapnen bland kriminella.

I april började det talas om ett digitalt hälsopass för att få lov att resa, besöka fotbollsarenan eller gå på konsert, något som snart kan bli verklighet i Storbritannien där biljettbolaget ticketmaster arbetar för att människor som vill besöka konserter måste kunna uppvisa vaccinationsstatus eller negativt testresultat.

Danmark röstade i fredags nej till en drakonisk epidemilag. I lagförslaget fanns bland annat möjligheten att tvångsvaccinera grupper eller hela samhället, och att teknokrater skulle få rätt att spärra in vem som helst på obestämd tid.

En hård lockdown och utegångsförbud har nu inletts i Österrike. Människor uppmanas att inte lämna hemmet eller att träffa någon över huvud taget. Det enda som är öppet är mataffärer, apotek, bank- och postkontor. Restriktionerna kommer att gälla till och med 6 december.

Under den sk corona-pandemin har brottslingar börja klä ut sig till vårdpersonal för att lura åldringar att öppna för dem så de kan råna de äldre. Äldre rekommenderas nu att inte öppna för någon som de inte känner till eller vet att ska få besök.

Teslamiljardären Elon Musk har nu gått ut i ett twitterinlägg att han har tagit 4 st coronatest samma dag med hjälp av samma sköterska som sedan kom tillbaka med resultatet att 2 st av resultaten var negativa. Han menar nu att testerna inte är tillförlitliga.

Elon Musk har dessutom gått ut med att 99.9% av alla medier är ägda av den nya världsordningen och journalisterna i massmedia endast är hycklare som sockrar lögner för att få click för att tjäna pengar och menar vidare att människor ska vakna upp nu och inse vilka står bakom de stora medieaktörerna.

Proteströrelsen ”Nej till vindkraft på Ripfjället” vann nyligen folkomröstningen i Malung-Sälens kommun. De har kommit till vår studio och berättade om sin kamp i ett program som kom ut igår tisdag. Lars Bern gav sin kommentar till det hela senare på kvällen.

Tack för att ni har tittat vi ses igen på fredag!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)