Swebbtv Nyheter 4 juni 2020 om kraveller, Coronaviruset, 5G-teknikens utrullning och mycket annat.

En särskild debatt på initiativ av Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet genomfördes i lördags i Sveriges riksdag angående äldreomsorgens förutsättningar att förhindra smittspridning av Covid-19 på landets äldreboenden.

Invandringen till Sverige fortsätter trots Coronapandemin. Under januari-maj fick 39 315 personer uppehållstillstånd i Sverige.

USA och president Donald Trump terrorstämplar den våldsbejakande vänsterextrema gruppen Antifascistisk Aktion i samband med att gruppen driver på de omfattande våldsamma upplopp som pågår i flera städer i USA.

Efter att George Floyd avlidit under ett polisingripande framkommer det att han och polisen som grep honom, Chauvin, var arbetskollegor som dörrvakter på samma klubb i under 2019. Om det har något samband med dödsfallet är ännu oklart.

Rockefeller och Bill Gates – monopolkapitalister med pandemier som affärsidé. Coronakrisen är en enorm kassako i och med deras investeringar i läkemedelsbolag och leverantörer.

I en intervju riktar Robert Kennedy Jr skarp kritik mor big pharma och techjättarna med frontfiguren Bill gates och planerna att vaccinera hela jordens befolkning.

Det har nu framkommit att Sverige fuskade till sig högt PISA-resultat och plockade bort lågpresterande invandrarelever.

5G-tekniken rullas nu ut över världen. Telekommunikationsföretag över hela världen, med stöd av regeringar, är i full färd med att implementera 5G tekniken.

För drygt en månad sedan infördes en ny skatt på plastpåsar. Men nu ändrar Naturvårdsverket sina egna siffror, som användes som grund för skatten.

Kravaller pågår nu för fullt i både USA och Sverige.

Masstestning för Coronaviruset i Wuhan visar på nästan inga smittade utan symtom.

De svenska hushållen blev 1000 miljarder kronor fattigare i det första kvartalet, enligt SEB.

Sveriges avgift till EU fortsätter att öka kraftigt. Samtidigt ska ECB låna upp enorma belopp för att ge stöd till Coronadrabbade EU-länder.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)