Nu har "apatiska barn" trätt fram och berättat om den tortyr de utsatts för av sina föräldrar när de var små. Det är Magasinet Filter som har gjort ett reportage vilket också har uppmärksammats i Expressen.

I november 2017 gjorde vi ett program med dr Thomas Jackson som berättade om det lidande som barn fortfarande utsätts för. 

Dr Jackson har fortsatt att uppmärksamma detta trots smutskastning i SVT och andra ledande medier. Därför är det särskilt glädjande att bedrägeriet nu ytterligare kan avslöjas. Mediernas agerande har gjort att mängder med barn har skadats och till och med avlidit. 

Se detta viktiga program för att förstå det bedrägeri som har pågått i så många år och som har möjliggjorts av SVT, DN och andra medier. 

Många tror att epidemin med de apatiska barnen har gått över. Men detta är fel vilket har uppmärksammats av BBC i slutet av oktober 2017. BBC ställer frågan varför denna epidemi endast förekommer i Sverige. Vi ska lyssna på citat ut BBCs reportage och få problemet förklarat av psykiater Thomas Jackson som är specialist inom ett flertal områden. Han har mycket lång erfarenhet som läkare och redan 2005 blev han uppmärksammad tillsammans med andra meriterade läkare som pekade på barnens lidande.

Han får också stöd internationellt för sin bedömning av frågan, bland annat av Professor Marc Feldman vid University of Alabama, som vi också får möta i detta program.

Thomas menar att vi står vi inför en sjukvårdsskandal och ett bedrägeri som är oerhört stort och som sätter Sverige i en besvärande dager. En skandal avsevärt större än Karolinskas luftrörsskandal och ett bedrägeri som omsätter många miljarder kronor.

Han ger journalisterna och Public Service skulden för detta och menar att de läkare som slagit larm har blivit uthängda och utestängda från debatten som istället fått föras av personer utan djupare kunskap inom området.

Thomas berättar också om stämningen mot Jan Helin som avhandlades i Stockholms tingsrätt 22 november 2017.

Stöd Swebbtv på olika sätt:

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

• Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt)
eller bankgiro 147-0558

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)