https://youtu.be/qDcN8rP70V8

Intervju med Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand.

Inspelningen gjordes tidigare ikväll den 5 mars 2018 vid partiets lansering i Stockholm.

Lanseringen bevakades av journalister från de flesta ledande svenska medier. Gustav berättar att de ser det som självklart att lämna EU.

Han tror det är möjligt att komma in i riksdagen vid höstens val. Han hyser inget större förtroende för de andra partierna i riksdagen men skulle kunna föra en dialog med SD's Jimmie Åkesson som är det minst dåliga alternativet.

Han bedömer att riksdagsledamöterna fungerar som partiledningarnas "knapptryckare" till skillnad från Finlands riksdagsledamöter som är valda i personval och inte är lika korrupta.

AfS går inte att placera på en höger-vänsterskala, enligt Gustav, men han bedömer att skatterna skulle kunna sänkas radikalt bland annat genom avskaffande av myndigheter, bistånd och en mängd kostnader för migrationen. En platt skatt på 20-25 procent är rimlig.

Gustav ser Donald Trump som ett förebild genom sin framgångsrika valkampanj och sin förändring av USAs korrupta strukturer.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)