Swebbtv Nyheter 21 oktober 2020 om bostadsbrist, Biden-skandalen, halshuggningen av franske läraren samt mycket annat. 

Svenska ungdomar får allt svårare att hitta en bostad idag.

Skandalen om Joe Bidens son Hunter Biden som bland annat tagit emot enorma summor i mutor i Ukraina och Kina s k pay for play genom att introducera sin kända pappa som då var vicepresident. Joe Biden tvingade bland annat Ukrainas President att avskeda en åklagare som höll på att avslöja Hunter Biden oegentligheter som Swebbtv tidigare har avslöjat.

Halshuggningen av den 47-årige Samuel Paty läraren i förra veckan har väckt avsky i Frankrike och skakat landet i grundvalarna. Läraren Samuel Paty kommer nu att få Frankrikes högsta hedersbetygelse Hederslegionen och få en nationell minnesceremoni.

Ett fosterbarn till tidigare SVT-chef Eva Hamilton blev nu dömd för misshandel av en svensk elev i en skola i Nacka.

Irland inför hårda inskränkningar i friheter och kommer bland annat endast att tillåta take away tjänster i sina barer och restauranger, samtidigt som man annonserat att man kommer att hålla skolor öppet.

Post och telestyrelsen PTS stoppar nu Huawei och ZTE att assistera med utbyggnaden av 5 G i landet. Detta för att skydda säkerheten i Sverige. Klas Friberg på SÄPO menar att att Kina är ett av de största hoten mot Sverige och att de bedriver systematisk cyberspionage.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)