Först inrikes. Sveriges regering har de senaste åren menat att invandringen till Sverige idag ligger på EUs miniminivå. 

Men stämmer verkligen detta?

Sanningen är att vi ligger på ca 120 000 godkända uppehållstillstånd per år sedan rekordåret 2016 då 150 000 fick uppehållstillstånd. Den största delen benämns som arbetskraftinvandring och anhörighetsinvandring. Prognosen för 2020 ligger på 120 000 nya uppehållstillstånd. Ca 23 000 av dessa söker asyl. På bara 10 år har mer än 1 miljon människor fått uppehållstillstånd i Sverige, de flesta från den muslimska världen. 

Frågan är hur ska regeringen hantera denna massiva invandring nu med den ökade risken för spridning av Coronaviruset?

Regeringens åtgärder för att förhindra spridningen av Coronaviruset ifrågasätts allt mer, bland annat från Italien

För att skydda sig mot Corona och andra smittor kan du förutom att tvätta händerna noggrant med tvål, tillverka egen handsprit med hjälp av t-röd, glycerol och vatten. Handssprit är ett komplement till tvål och vatten. Spriten dödar bakterier men inte virus. Det innebär att magsjuka och infektioner stoppas men inte förkylning eller influensa.

Receptet baseras på T-röd vilket gör att det fungerar bra vid toaletter men inte i samband med matlagning. Vill man ha handsprit i köket är det AlcoGel eller liknande som gäller. 

Recept:

För ca 1.5 liter (3 st 0.5 liter pumpflaskor)

  • 1 liter T-röd
  • 0.45 liter vatten
  • 3 cl glycerol (finns på apoteket)
  • Blanda, rör om och häll i flergångspumpar för t.ex tvål.
  • Kollodialt silver är också bra för desinfektion. Men är ett omdiskuterat ämne i massmedia. 
  • C-vitamin är bra för att stärka immunförsvaret. Vi Ringde Lars Bern för en kommentar.

Offren valda för att de är svenskar

Enligt Sydsvenska Dagbladet menar polisen att det varje år görs ett antal anmälningar där offren misstänks ha valts ut eftersom de är svenskar. Men det finns inga fällande domar, och inte ens åklagarna känner till hur fallen ska drivas. 

Det verkar som Sverige har ett rejält och snabbt växande problem med rasism. Men inte mot invandrare, utan mot svenskar. Blont hår och ljus hud är allt oftare en riskfaktor för att bli utsatt för brott. Enligt kammaråklagaren i Skåne, Mattias Larsson, med hatbrott som specialitet, skulle ett uttryck som ”svennedjävel” kunna tyda på att det är ett hatbrott. Prefekten för juridiska institutionen vid Umeå Universitet, Görel Granström menar att lagen är skriven så att den ska gälla både minoritets- och majoritetsgrupper. Frågan är varför lagens tillämpning är så ensidigt inriktad på att skydda invandrare, trots att den gäller även för den svenska majoritetsbefolkningen.

Drain the Swamp i Sverige?

USAs President Donald Trump talar ofta om att rensa träsket dvs Drain the Swamp även kallad den djupa staten som sägs styra bakom kulisserna oavsett vilket parti eller vilken President som styr för tillfället. Men hur ser det ut i Sverige?

Inslag: Djupa staten

I Sverige har vi också en skuggmakt som styr i bakgrunden som en del kallar den djupa staten, nämligen en samling personer med kopplinga till det socialdemokratiska partiet. Dessa personer sitter i flera statliga organ där de kontrollerar utnämningar, bidrag till ideella organisationer såsom vissa universitet, Svenska kyrkan, SIDA, fackföreningarna och inom polisen och domstolarna. Även nätverket Hilda och Ruben, bestående av medlemmar inom Advokatsamfundet har avgörande inflytande vilka som ska utses till höga domarposter. Johan Westerholm/Ledarsidorna har kartlagt dessa nyckelpersoner som har mycket stor makt utan att vara folkligt valda. Bland dessa kan nämna Carin Jämtin, Pierre Schori, Wanja Lundby Wedin och Anna Ardin som var den som låg bakom våldtäktanklagelserna mot Julian Assange.

http://projektsanning.com/2018/06/25/the-deep-state-hur-pk-vanstern-kidnappade-sverige/

Könsbyten

Förra veckan berättade vi att antalet unga som tror sig vilja byta kön skenat de senaste tio åren, men också att allt fler ångrar sitt beslut. Nu sågar Socialstyrelsen den svenska regeringens förslag att låta tonåringar göra sådana här ingrepp utan föräldrarnas samtycke.

Grekiska gränsen mot Turkiet

Allt våldsammare scener utspelar sig vid den grekiska gränsen. Turkiska säkerhetsstyrkor skjuter in tårgas för att underlätta för de våldsamma migranterna att ta sig över den grekiska gränsen.

Virrig Biden

Joe Biden som ser ut att bli vald till Demokraternas presidentkandidat har uppträtt allt mer virrigt. Både märkliga uttalanden och ageranden får allt fler, att ifrågasätta Bidens lämplighet som presidentkandidat.

Max von Sydow död

En av svensk filmhistorias verkliga giganter, skådespelaren Max von Sydow, avled i veckan 90 år gammal. Men trots att von Sydow intimt förknippades med Sverige och nationalsymboler som Ingmar Bergman, kom han själv med åren att känna sig främmande för sitt hemland.

Vi på Swebbtv önskar en trevlig helg!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)