Idag för två år sedan mördades fem personer på Drottninggatan i Stockholm av en våldsbejakande islamist. 

En av anledningarna till att terroristmördaren på Drottninggatan illegalt kunde uppehålla sig i Sverige, var att han försågs med "svarta pengar" från svart arbete på Gotland. Enligt Uzbekistan hade Sverige blivit varnad för mördarens koppling till IS. 

En av de mördade var Ebba en ung flicka som inte fick fortsätta sitt liv. Ebbas pappa skriver öppet på sin facebook om vad han tycker om regeringens agerande vid detta terrordåd, han är mycket kritisk till regeringens icke agerande. Nu vid årsdagen översvämmas Ebbas gravplats med blommor. Löfven som jag anser är ansvarig för att våldsbejakande islamismen vuxit i Sverige, bör besöka fem gravplatser idag med blommor. 

Läs vad Ebbas pappa skriver.

https://www.facebook.com/100027394572129/posts/275571656699318/

Må vi aldrig glömma.

Nina Drakfors, samhällsdebattör

Terrordådet i Stockholm 2017 var en terrorattack som inträffade på eftermiddagen fredagen 7 april 2017 när en person vid namn Rakhmat Akilov i en lastbil körde på människor längs Drottninggatans gågatudel i Stockholm. Som en följd av detta avled fem personer: tre på Drottninggatan och två senare på sjukhus.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)