Swebbtv nyheter den 11 december 2020 11 december om stämning av amerikanska valet och EU:s planer. 

Donald Trump släppte den andra december ett tal på sin youtubekanal om några av de bevis som han anser sig ha på misstänkt valfusk i det amerikanska presidentvalet. Trump menar inledningsvis att det var det viktigaste tal han någonsin hållit. 

Militärtjänstgöring i Syrien ska nu utgöra en generell grund för skydd enligt ett nytt beslut från Migrationsverket. Detta på basis av en nylig dom i EU-domstolen.

Ett antal flygbolag tänker nu införa ett nytt system med Covid-pass. Den 15 december införs systemet av Lufthansa, United Airlines, Virgin Atlantic, Swiss International Airlines och JetBlue och passagerare uppmanas då att ”bevisa sin corona-status”. 

Hunter Bidens skatteaffärer utreds nu av FBI som låg lågt med utredningen innan valet. Spåren leder till Kina och kan innebära både kontraspionage och skattebrott.

Polisen kommer att få nya polisbilar nästa år med avancerad teknik såsom kameror i alla riktningar. Kamerorna kommer automatiskt att läsa av alla bilars registreringsskyltar och kan då se om bilen har körförbud, om fordonsskatt är betald och om föraren har någon anmärkning. 

Storbanker inom Norden arbetar nu med att skapa ett Swish-liknande betalsystem som ska fungera i hela norden. Förlagan är det svenska Swish som har blivit mycket populärt och som grundades 2012. 

EU vill förbjuda jakt och fiske och rekreation på minst 10% av Sveriges yta och angriper därmed Allemansrätten som är en uråldrig grundrättighet och sedvänja i Sverige. 

James O’Keefe från Project Veritas släpper nu slutna interna samtal där det framgår att CNN fungerar som en  ”PR-kanal”, det rapporterar NewsVoice.

James O’Keefe har spelat in samtal på CNN huvudkontor via en insider som avslöjar hur CNN diskuterar hur de ska  framställa Donald Trump och Fox News Tucker Carlsson i dålig dager.

Forskare har i en studie visat att människor som är extremvänster är  mer intoleranta, aggressiva, samt presterar sämre i IQ- tester än andra människor. Det slås fast i en studie som en internationell forskargrupp inom psykologi står bakom. Forskare har studerat extremvänster-fenomenet och deras drivkrafter från 60-talet och framåt. https://psyarxiv.com/3nprq

Fredrick Federley meddelar nu på eftermiddagen att han lämnar politiken efter skandalen med pedofilsambon och andra pedofiler

Annie Lööf har meddelat att de försöker få Federley att må så bra som möjligt och att han ska ta hand om sin hälsa.

Facebook kan tvingas att sälja Instagram och Whatsapp då de har blivit stämda av brott mot konkurrenslagstiftningen av 48l delstater och USAs konkurrensmyndigheten FTC.

Brexit- förhandlingarna går trögt och mycket pekar på att inget avtal kan nås mellan EU och Storbritannien innan nyår. Bland annat är det stridsfrågan om EU-länder ska ha rätt till fiske i brittiskt kontrollerat hav, som hindrar en överenskommelse.

Se vårt program med Bensinupproret som berättar om sitt arbete och menar att det går att vara både klimatmedveten och ekonomiskt medveten. De hoppas att människor förstår hur starka vi är som grupp och  vilken påverkan vi har när vi är många.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)