Avsnitt tio av Erik & Matti handlar givetvis om överfallsavstängningen av Swebbtv på Youtube. Vi inleder med att dissekera de kändisar som gör bort sig i den politiska korrekthetens namn genom att ta den digitala kampen mot "nazister och rasister".

Vi gör en generell bedömning om att de drivs av opportunism i kombination med hjärntvätt, samt en väldigt isolerad krets av vänner och kollegor.

Nästa ämne är sprängningen vid Landskrona Stadshus och vi tvingas konstatera att det blir mindre av allmänfarlig ödeläggelse och mer av en attack mot Sverige och hennes folkstyre. Samtidigt går Stefan Löfven ut och fördömer våldsdåd i USA för att lägga en dimridå kring de egna misslyckandena.

Vi kopplar ihop den stigande kriminaliteten med att SVT sänder barnprogram som handlar om att det är häftigt att vara kriminell och knarkare och ställer oss frågan om Astrid Lindgren hade kunnat få inspiration till sagor och berättelser motsvarande Emil i Lönneberga i dagens Sverige.

Vår gissning blir att det gamla idylliska, trygga Sverige är ett minne blott och att det kommer att ta lång tid att återskapa en tillit mellan medborgarna som kommer i närheten av vad den var förr. Matti konstaterar att vi har ett samhälle där de tokigaste är de som hörs och de kloka är tysta - vilket är motsatsen till idealet.

Avslutningsvis berättar Matti en historia om hur en person som blivit utsatt för inbrott i Djursholm får höra av sin granne att inbrott inte äger rum i Djursholm, vilket vittnar om hur långt människor är villiga att gå för att upprätthålla sin bild av verkligheten.

Sist men inte minst konstaterar vi att vi lever i den intressantaste av tider och att vi får se vad som händer när pk-illusionen rasar och politiker och journalister har skopat ur det sista förtroendet som finns i befolkningen.

---------------------- 

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)