Mikael Willgert var en av talarna på Mynttorget den 27 januari 2019 i demonstrationen mot globalism och maktmissbruk.Han talar om den FN-ledda migrationen till Sverige och hur den möjliggörs av okunniga och av bedragare bland våra makthavare.

Han anser att de går ärenden åt de internationella finansintressena, de vi kallar Globalister.
Han menar att de som demonstrerar inte är några extremister.

De säger samma sak som alla partier sa innan de blev köpta av globalisterna.

Avslutningsvis kräver han att de hederliga personer som fortfarande finns i Sveriges riksdag tar upp FNs migrationsramverk, Global Compact, för omröstning med förslag att Sverige ska dra tillbaka sitt stöd för detta avtal.

 -------------

Här är talets manus i sin helhet:

Jag kommer nu tala om den FN-ledda migrationen till Sverige och hur den möjliggörs av okunniga och av bedragare bland våra makthavare. Jag kommer tala om hur de går ärenden åt de internationella finansintressena, de vi kallar Globalister.

Vet ni om att FN har en befolkningsavdelning?

Att det finns en verksamhet inom FN som funderar på hur man ska hantera och flytta befolkningar på jordklotet.

Avdelningen heter Population Division, befolkningsavdelningen.

FNs befolkningsavdelning, Population Division, gav år 2001 ut en rapport på 156 sidor med namnet Replacement Migration, dvs ersättningsmigration. Stefan Torssell tog upp detta FN-dokument i ett av våra program och jag ska utveckla denna fråga vidare. Här finns FNs rapport Replacement Migration.

En av våra tittare på Swebbtv har grävt fram rapporten ur FNs arkiv. Den ligger på vår blogg på Swebbtv.se. Rapporten har inspirerat till uppföljande rapporter i Sverige i mitten av 2000-talet.

FN är oroliga. De funderar på hur de ska hjälpa Europa med sin åldrande befolkning och låga födelsetal.

Hur många gånger har ni hört talas om problemet med det de kallar den ”åldrande befolkningen”?

Men är detta ett problem? Vi blir ju alla äldre för varje dag. Hur kan det vara ett problem? Vi ska väl vara glada för varje dag som vi får leva? Och om det är fler som har hälsan upp i hög ålder, då är väl det bara något som är bra?

De borde istället tala om Europas ”välmående befolkningar”!

Själva benämningen ”åldrande befolkning” är vilseledande. De frammanar en bild av en börda på den unga delen av befolkningen. Att de unga inte klarar av att försörja de äldre.

Men problemet i framtiden är inte hur vi ska kunna försörja de gamla. Vi har ett ökande problem att skapa meningsfull sysselsättning för alla unga som är arbetsföra. Det är ett problem vi istället borde tala om.

Man talar alltså om att lösa ett problem som inte finns angående befolkningen i Europa.

Varför gör man då det? Jo man har en lösning som behöver ett problem. Man vill nämligen flytta in människor från andra världsdelar in i Europa och man behöver en förklaring som låter bra. Man pratar även om Japan men alla vet att Japan inte alls är intresserade av invandring och ärligt talat är det tydligt att det är västvärlden man vill förändra genom migration.

Man säger också att det föds för få barn i våra länder. Ja, det stämmer att födelsetalen är låga i många västländer, men vad är problemet med det?

Skulle det vara en katastrof om Sverige fortfarande hade haft 8 miljoner invånare i stället för som nu över 10 miljoner?

Det är klart att ökningen är bra för fastighetsägare och för byggbolagen, för att inte tala om migrationsindustrin. Det ökar också skattebasen för våra politiker. Inom parantes kan jag repetera vad Lars Bern tog upp i sitt senaste inlägg på Swebbtv. Nämligen att Stefan Löfvén märkligt nog är Europas högst betalda regeringschef.

Men den stora vinsten ligger nog hos bankerna. Hushållen har ökat sin bostadsbelåning från 500 miljarder till långt över 3.000 miljarder under 2000-talet. Hushållens och kommunernas totala belåning har blivit offantlig. Det här är lån som bankerna kommer tjäna ränta på under överskådlig tid eftersom de troligen aldrig kommer kunna betalas tillbaka.

Detta är drivet av den stora befolkningstillväxten i Sverige med brist på bostäder och med stigande priser.

Men vad skulle problemet vara för oss medborgare om vi istället hade haft en sund och rimlig migration kopplad till att våra behov. Och som består av människor som trivs i vårt land, med oss och vår kultur och som kan stå på egna ben.

Och om vi behöver öka vårt folks barnafödande är väl den enklaste åtgärden att uppmuntra unga människor att gifta sig och sätta barn till världen. Se till att de har någonstans att bo och inte lasta på dem en massa skatter för klimat. Skatter som gör att de måste jobba hela tiden. I regeringsöverenskommelsen talar man om att öka klimatskatterna med 15 miljarder ytterligare. Ovanpå alla enorma energi- och klimatskatter som redan tas ut. Makthavarna gör det också allt dyrare att köra bil, något som oftast är nödvändigt för barnfamiljer.

Tittar vi närmare på några ledares egen situation kan vi se att förvånande många är barnlösa. Det kan förklara att de inte funderar över framtiden för barn och barnbarn. Varken Sveriges statsminister Stefan Löfvén, Frankrikes president Emmanuel Macron eller Tysklands ledare Angela Mergel har barn. Det samma gäller även Jean- Claude Juncker som är ordförande i Europakommissionen, EUs kanske mäktigaste organ. Inte heller Storbritanniens premiärminister Theresa May har några barn.

När våra politiker vill öka mängden barn i Sverige med migration, istället för att få svenska kvinnor att föda barn, påminner det om hur man ska öka mängden poliser genom nyanställning och sänkta krav istället för att se till att behålla de duktiga poliser man redan har. Det är samma fenomen, det handlar om ett utbyte.

Om vi återvänder till FN och FNs befolkningsavdelning Population Division, kan vi konstatera att de planerar att flytta hit människor med falska motiv om en åldrande befolkning och ett lågt barnafödande. Dessa vilseledande motiv repeterar våra politiker som papegojor när de ständigt talar om att vi har ett problem med lågt barnafödande och en åldrande befolkning, som de vill lösa med migration.

FN är närmast besatta av tanken på att flytta människor till Europa. Hur många människor vill de då flytta till Europa enligt rapporten med namnet Replacement Migration?

De gör upp olika scenarios och anser i sitt värsta scenario att Europa behöver ta in 27 millioner migranter om året för att upprätthålla åldersstrukturen. Dvs 1,3 miljarder till år 2050. Detta är flera gånger fler än Europas befolkning.

Det är denna typ av vansinne som tyvärr har smugit sig in även i svenska rapporter och som påverkar våra makthavare.

Stefan Torssell har berättat om detta i Swebbtv. Där har han även berättar om Socialdemokraternas hemliga överenskommelser med de muslimska organisationerna och hur de ska få makt genom det socialdemokratiska partiet.

Men inte någonstans i rapporten tar man upp det verkliga problemet med befolkningen i världen. Nämligen att många länders befolkningar växer över sina breddar. Länder i Afrika och Mellanöstern har fyrfaldigat sin befolkning under min livstid.

Medellivslängden på jorden har under min livstid ökat från 52 till 72 år. Dvs hela jordens befolknings medellivslängd närmar sig den vi har i Sverige. Detta är naturligtvis bra men det visar att omvärlden inte längre har det så besvärligt som många verkar tro.

FN är en korrumperad organisation som till stor del styrs av de internationella finansintressena och dessa satsar hundratals miljarder för att driva på migrationen.

George Soros har nyligen donerat 146 miljarder till sin organisation Open Society som agerar för att öka migrationen till Europa. Vart går de pengarna?

Lars Bern förklarade i ett inlägg på Swebbtv att globalisterna behåller regeringsmakten i Sverige. De styrde tidigare genom Fredrik Reinfeldt och Anders Borg, som båda har fått uppdrag i amerikanska storbanker efter avslutat regeringsarbete.

Annie Lööf hoppas kanske också på feta arvoden när hon lämnar politiken. Att hon är medlem i globalisternas lobbyorganisation Trilaterala Kommissionen känner väl de flesta till.

Även Jan Björklund som har svansat efter och riskerar hela sitt parti, räknar nog att han ska få något.

Att i stort sett alla riksdagspartier stödde den ensidiga migrationspakten, FNs Global Compact antyder att det är bra många som går globalisternas ärenden i vår riksdag. En del gör det säkert omedvetet, utan att fatta det själva. Andra gör det medvetet och förväntar sig ersättning för sin insats.

Vår riksdag och regering har befolkats med personer som gör märkliga uttalanden och utspel.

Nu senast kulturminister Amanda Lind som sa, här om dagen, att det fria ordet hotas av högerpopulister och nationalister. Då förstår man vad hon menar med det ”fria ordet”. Dvs SVT, DN, SvD och de andra medierna som kontrolleras av globalister.

Och hon har rätt. De alternativa kanalerna hotar deras ”fria ord”. Vi hotar att avslöja deras vilseledande, överdrifter och ljug. Och det kommer vi fortsätta med!  

Vi måste, så länge det ännu är möjligt, fortsätta att avslöja inkompetenta och bedragare som har tagit plats i ledande positioner i vårt land.

Hon lovade också att göra något åt att vi hotar deras ”fria ord”. Förstår ni vad detta innebär? Det är förmodligen den uppgift hon har fått att genomföra och det är därför hon har fått jobbet.

Under förra mandatperioden kallade regeringen till sig Facebook och Google for att de skulle stoppa alternativmedia. Och de lyckades få Google att dra tillbaka möjligheten för Samhällsnytt att annonsera. Och hade de lyckats helt utplåna Samhällsnytt hade vi troligen inte ens fått höra om Global Compact, eftersom etablissemangets ”fria ord” knappt tog upp detta.

Dagens Industri meddelade för en tid sedan att världens 43 rikaste kontrollerar lika stora tillgångar som halva befolkningen på jordklotet.

Under de senaste 10 åren har antalet miljardärer räknat i pund fördubblats.

Vi är inte emot att ärliga människor tjänar pengar men vi accepterar inte att de använder sin makt för att krossa Sverige.

Vi som lyfter dessa frågor är inga extremister.

Vi säger samma sak som vänstern sa tidigare när de gick emot storfinansens maktmissbruk.  Vi säger samma sak som Socialdemokraterna på den tiden de företrädde arbetarna och aldrig skulle komma på tanken att använda våra skattepengar för att låta nyanländas lön subventioneras med 90 % för att konkurrera ut svenska arbetare.

Vi säger samma sak som liberalerna sa på den tiden de trodde på en fri debatt och att man inte skulle hindra folk att säga sin åsikt.

Vi säger samma sak som Centern och Moderaterna sa då de trodde på Sverige och hyllade den svenska nationen.

Vi säger också samma sak som Kristdemokraterna sa på den tiden de trodde att kristen tro var ett viktigt alternativ till islam.

Det är inte vi som är extrema det är våra traditionella partier som har blivit extrema och som har låtit sig köpas av globalisterna.

Alla som skriver på avtal som ökar på massmigrationen till Sverige, är personer som inte bygger upp vårt land.

En åtgärd för att skilja de inkompetenta och bedragarna från de som har ärligt uppsåt är att genomföra en debatt och en omröstning i riksdagen om att dra tillbaka stödet för FNs migrationsramverk Global Compact.

Vi uppmanar därför de hederliga personer som fortfarande finns i Sveriges riksdag att i en omröstning ogiltigförklara och dra tillbaka Sveriges stöd för Global Compact!

Före godkännandet av Global Compact var folkets röst här på Mynttorget enig. Vi krävde att Sverige skulle säga nej.

Nu kräver vi alltså att Sveriges riksdag tar upp frågan till omröstning om att ogiltigförklara och dra tillbaka Sveriges stöd för Global Compact!

 

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)