Swebbtv Nyheter 16 september 2020 om negativ sparränta, klaner och brottslighet, Rasmus Paludan och mycket annat. 

Den femte september meddelade vice riksbankschef Per Jansson att han kan tänka sig en negativ sparränta även för privatsparare. Detta innebär att man som sparare får BETALA pengar till banken för att banken skall få låna ut ens besparingar, något som vi aldrig tidigare haft i Sverige.

Riksdagen debatterade idag den grova organiserade brottsligheten och de kriminella klanerna.

Flera gärningsmän har nu erkänt att de har tänt på skogarna i Kalifornien som givit upphov till enorma skogsbränder. Där över 30 personer har förlorat livet. Kända profiler har tidigare menat att bränderna har berott på klimatförändringar men det visar sig nu inte vara fallet.

Nu meddelar regeringen att besöksförbudet på äldreboendena kommer att upphöra från och med 1 oktober. Till stor glädje för många anhöriga och gamla som länge lidit av restriktionerna.

Den danske politikern Rasmus Paludan har satts upp på Al-quadas dödslista efter koranbränningarna i Sverige. Har menar dock att detta inte kommer att stoppa honom.

Fyra månader efter den nya skatten på plastpåsar trädde i kraft döms den nu av experter ut som ett jättefiasko rapporterar tidningen Samnytt. Miljöpåverkan har ökat, skatteintäkterna uteblivit och det råder nu brist på påsar.

Världshälsoorganisationen har erkänt att ett poliovaccin har bidragit till att utlösa en serie av poliofall i Afrika. Beskedet kom bara en vecka efter att Afrika som kontinent sägs ha utrotat naturligt förekommande polio.

Missa inte vårt program Fjärde statsmakten med Lars Bern där vi talar om den senaste forskningen om Corona och att rapporteringen om Corona har varit kraftigt överdriven.

Donald Trump har återigen blivit nominerad till Nobels Fredspris av den norske politikern Christian Tybring-Gjedde som menar att Donald Trump har gjort mer för att försöka skapa fred mellan nationer än vad de flesta andra nominerade till fredspriset har gjort. Denna gång häånvisar han till det fredsavtal i mellanöstern mellan Israel och Förenade Arab Emiraten. I Sveriges media rapporteras fredsavtalet i negativa ordalag. Det historiska fredsavtalet mellan Israel och Förenade Arabemiraten och även Bahrain som också har anslutit sig till avtalet, skrevs under med glada miner i tisdags och flera länder står på tur.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)