Rita Svensson är en omskriven fd liberal politiker i Trollhättan som rört om inom kommunpolitiken. Hon är född i Libanon och hamnade i Sverige tack vare sin mamma. Här trivdes hon, stannade och bildade familj.

I programmet  med Lennart Matikainen och Rita Svensson talar vi om Sverige då och nu, vad som fick henne att engagera sig politiskt inom Liberalerna.

Hennes bild av vad det innebar att vara liberal visade sig sen inte överensstämma med den politik hon mötte i kommunen.

Rita har kämpat mot moskébygge, ojämställdhet och för skolan. Hon berättar om hat och hot hon och hennes familj fått utstå. Oavsett vad, har hon aldrig backat trots att hon förlorade jobbet pga sin ståndaktighet. Vad beror det på att Sverige blivit som det är och vad måste göras för att rädda landet?

Möt en modig kvinna med starka åsikter som ser sina barns framtid som det viktigaste i sitt kall.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)