Swebbtv Nyheter 6 november 2020 om USA-valet, Löfven i karantän, Corona samt mycket annat. 

Stefan Löfven har satts i Coronakarantän efter att han utsatts för möjlig smitta och har nu isolerat sig på obestämd tid hemmavid. Han ska dock inte vara smittad enligt uppgifterna.

Moderaterna knappar in på Socialdemokraterna och nu skiljer endast 100 000 st röster enligt den senaste mätningen. Social demokraterna ligger på nu på 24% ett tapp på över 6% Moderaterna har 22,4 och Sverigedemokraterna ligger som tredje största parti på 19,9 %

De gamla medierna menar nu att smittspridningen av Corona har ökat markant. Enligt Folkhälsomyndigheten ser man dock att dödligheten mycket lägre än i våras samtidigt som spridningen är mycket högre. Detta kan dock bero på att i våras tog man ju inga tester eftersom man inte bland annat hade testutrustning.

Och nu till det amerikanska valet. Efter att Trump inledningsvis har sett ut att vinna stort har spelplanen ändrats för valet då Biden plötsligt fått in massiva mängder av röster via poströstningssedlar. Trump är dock fortfarande segerviss och menar att han har massiva bevis för ett omfattande röstfusk har skett.
Trumps advokat Rudy Guliani inleder nu en juridisk strid om valfusk i delstaterna Pennsylvania, Michigan, Georgia och Wisconsin och meddelar att han kommer att gå till botten med detta. När vi kommer få ett slutligt valresultat är ännu oklart.

Förra veckan höll Senator Ted Cruz flera förhör med Facebook, Googles och Twitters VD då de kritiseras för att de försöker påverka valet via sina plattformar.

Twitters VD Jack Dorsey har kategorisk dolt negativ information om demokraternas Joe Biden och censurerat New Yorks publicering om Hunter Biden-skandalen samt under valet dolt och flaggat Donald Trumps twitterinlägg.

Motstridiga mätningar från Europaportalen angående vilken politisk fråga som är viktigast för det svenska folket.

Lördagen den 31 oktober hölls en demonstration mot nedstängningarna av världens länder i Kungsträdgården Stockholm. Bakom demonstrationen stod den internationella sammanslutningen av läkare - World Doctor Alliance och en av talarna var den tyske läkaren Dr Heiko Schönning, som Swebbtv fick en intervju med.

Alternativ för Sverige tillåts nu att ställa upp i kyrkovalet, detta efter att de tidigare ha nekats att ställa upp i valet då deras namn var för likt ett annat partinamn.

Frankrike har förbjudit och upplöst den turkiska organisationen Grå vargarna i landet. Detta efter att ett minnesmärke av det Armeniska folkmordet har skändats.

Sveriges regering försslår nu att man man måste lära sig svenska för att kunna erhålla bidrag från Svenska skattebetalare. Om lagförslaget går igenom ska lagen genomföras från och med april nästa år.

Miljöpartiet blir allt mer totalitära i sitt maktutövande. Nu försöker Miljöpartiet inskränka kommuners vetorätt och tvinga på kommunerna den miljöfarliga och ineffektiva vindkraften. På detta sätt vill de gynna utländska företags vinstintressen, bland annat genom skrämselpropaganda.

Den forne Brexitledaren och framgångsrika Nigel Farage startar nu om sitt parti med ett nytt namnet Reform UK. detta för att stoppa Corona-nedstängningar den ekonomiska depressionen i England. 

Se vår lördagsintervju med fd riksdagsmannen Henrik Järrel om sitt arbete i riksdagen i sin syn på svensk politik.

Missa inte heller samhällsanalytikern Magnus Stenlunds program om eventuella valfusket i det amerikanska valet.

Vi på Swebbtv önskar er en trevlig helg!!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)