Här är ytterligare ett telefonsamtal om Corona. Denna gång är det fastighetsjurist Lisa Evander som berättar om hur hennes familj drabbades av Corona efter vistelse i Spanien.

I detta telefonamtal får vi höra Lisa Evander som deltog i Lördagsintervju 68. Hon berättar att hennes familj blev smittad med Corona i början av året men att familjemedlemmarna drabbades väldigt olika. Värst blev det för hennes äldsta son som sov dygnet runt i flera veckor med hög feber och allvarliga symptom. Hennes yngsta son klarade sig utan några allvarliga symptom. En liknande situation uppstod i en väns familj där en pojke blev så sjuk att han knappt var kontaktbar under flera dagar medan mamman klarade sig utan speciella symptom. Lisa berättar att de nekades att bli testade .

Att unga människor kan få allvarliga syymptom stämmer med en studie av passagerarna på Diamond Princess, det fartyg som fick ligga i karantän. En kinesisk studie har kommit fram till att personer med blodgrupp 0 har minst risk att smittas medan person med blodgrupp A är mest mottaglig. De var på en konferens i Spanien när de blev smittade. Av de 400 personer som deltog i konferensen blev 100 personer smittade. Lisas pappa arbetade med Ebolasmittade och Lisa delar också erfarenheter och saker som han har informerat henne om. Hennes åsikt är at vi måste se till att samhället börjar fungera så att vi inte får ekonomiskt kaos. Att människor blir smittade är oundvikligt. Skulle vi förhindra detta hade vi behövt agera tidigare genom att sätta hemkomna från resor i karantän.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)