Ta makten över din hälsa och vad du stoppar i dig. Maten har en stor betydelse för hur du mår. Via Dietdoctor på nätet hittar du viktig information om mat och hälsa samt recept på LCHF-kost. Länk finns i slutet av inlägget.

Genomgående i mitt liv så har jag varit en nyfiken människa. Det har fått som effekt att jag undersöker saker och ting mer än att godta vad någon säger. Det är viktigt att inte vara godtrogen eller naiv. Visst är det skönt att slippa ta ansvar och tro att någon annan har alla svaren, men riktigt så enkelt är det inte i livet.

Detta med kosten är något jag undersökt och fått egna erfarenheter av. När jag bytte till LCHF-kost gick jag ner 23 kg på nio månader, hade mer energi än vad jag någonsin haft och slapp mitt humör som var upp och ner. Tyvärr så föll jag tillbaka till att äta socker och mjölmat och fick samma trötta liv som tidigare. Socker är ett starkt gift. Men har tagit nya tag och är inspirerad av Dietdoctorn då det finns så härliga recept att ta del av.  

Vi har Livsmedelsverket, statligt hälsoarbete och sjukvården som ska leda oss rätt i vår hälsa men sitter de på alla sanningar? 

Jag fått ta del av en fantastisk resa genom en av mina vänner då han botade sig själv från hjärtsvikt via ändrad kost. Visst låter det otroligt, då med tanken att sjukvården säger att det är en kronisk sjukdom och att man måste medicinera resten av livet. Men han är friskförklarad och du kan läsa vidare om detta i nedan länk. 

https://www.swebbtv.se/blogg/207-kan-ratt-kost-bota-hjartsvikt

Ta makten över din hälsa och gör vad du kan för att få en så optimal hälsa som möjligt. Jag kommer att göra flera inlägg om kost och vikten av att äta rätt som gör att man mår bättre. Dels för min egen skull så jag håller mig på banan och inte äter mat som leder till för tidig död, och för att jag vill dela med mig. 

Nina Drakfors, samhällsdebattör 

https://www.dietdoctor.com/

https://www.dietdoctor.com/se/recept/grillad-kyckling-med-chilibearnaise

https://www.dietdoctor.com/se/lchf

Facebook

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)