I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med en diskussion om att någon ertappats med så många som 39 pass och därmed lika många identiteter och hur många samordningsnummer som är ute och far vill man inte ens tänka på, men det gör vi i alla fall.

Vi fokuserar även ingående på den bomb som exploderat på Östermalm och vi hoppas, hur tragiskt det en är att det faktum att bomben sprängts just där gör att debatten om Sveriges säkerhet når en högre växel och att vi kan komma fram till att det behövs krafttag mot den brottslighet som plågar vårt land.

Utöver detta konstaterar vi att det inte spelar någon roll att det kommit fram att det är Gretas Pappa som skriver hennes facebook-inlägg, vilket borde föranlett en rannsakan hos hennes främsta apologeter, men icke. Tvärtom fortsätter folk att tro blint på detta klimathelgon, vilket vittnar om den kraft förnekelsen har i människors liv.

Sist men inte minst har vi roligt åt att en sosse vill att man ska skjuta fascister på frammarsch, att invandringen inte minskat trots att Löfven hävdar motsatsen, att det är fullständig kris på flera sjukhus trots att man lovade motsatsen när man skar ned på personalen och att vår försvarsminister vill att vi ska vara mest oroade över vad Ryssland hittar på militärt när det sprängs och skjuts här och var över hela vårt land.

Hoppas att ni får en trevlig stund.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)