I studion sitter Johan Widén och Lennart Matikainen. Dagens ämne är: Hur mår Sverige egentligen? Stefan Löfven målar upp en väldigt mörk bild av situationen i Sverige. Hur är situationen? Ring in och berätta.

Inringare:

- Intro

- 1. Sonja Vill tala om konspirationsteorier.

- 2. Johan Vi får inte glömma trump och Estonia.

- 3. Johan (från Finland) Vill tala om Erdogans tal, om Eu och att de är en del av EU. Erdogan skapar ny flyktingvåg genom att gå in i syrien.

- 4. Erik Man måste genomskåda pandemin.

- 5. Katja När ska svenskarna vakna? Varför reagerar inte folk mot islamiseringen? Det förekommer diskriminering av äldre människor, de får inga lån.

- 6. Yarris Är själv invandrare, men vill att svenska folket ska bevaras.

- 7. Peter Allt fler får känslan att vi tappar kontrollen.

- 8. Kristian Man använder "svensk" i negativ betydelse.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)