Erik & Matti är tillbaka! Här är episod 34.

I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med ett klipp från Magdalena Anderssons presentation av vårbudgeten. Givetvis påverkas en statsbudget mycket av den rådande Corona-krisen som fört med sig enorma konsekvenser för hur människor lever sina liv och därmed även för samhällsekonomin såväl som för människors privata ekonomi. Vi inser givetvis att åtgärder måste vidtas, men det är fascinerande att den här krisen prioriteras så till den milda grad när landet stod i brand långt föra pandemin.

Vi förundras över att alla tvingas till inskränkningar i sitt vardagliga liv, samtidigt som invandringen tillåts fortgå. Dessutom ser vi risker med att man splittrar familjer och vänner från varandra genom en förbudspolitik i kombination med en effektiv skam som följer av att bryta mot vissa påbud. Sammanfattningsvis ger vi ett Corona-perspektiv på allt vi tar upp.

Titta och njut!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)