I terrordådet på Sri Lanka 21 Pril 2019 mördades 253 människor av självmordsbombare i kyrkor och hotell. Tre av offren var syskonen Alma 15 år, Agnes 12 år och Alfred 5 år, från Danmark. Idag begravdes syskonen. På bilden syns deras överlevande syster Astrid och föräldrar lossar ballongerna från deras kistor.

En islamistisk våldsbejakande självmordsbomare tog syskonens liv. Omkring tusen personer närvarade vid syskonens begravningshögtid i Århus domkyrka.

Några av de närvarande var kronprinsfamiljen, statsminister Lars Løkke Rasmussen och andra ministrar och representanter för det offentliga Danmark. 

I Sverige mördades fem människor på Drottninggatan 7 april 2017 av en ensam islamistisk terrorist. Ebba 11 år miste livet. Jag kan inte minnas att vår statsminister närvarade vid hennes begravning, så som den danska. Men statsminister kanske inte var inbjuden med tanke på det gränslösa förhållningssätt som regeringen haft gällande våldsbejakande islamister - de blir fler och fler i Sverige. 

Ebbas pappa fick 60.000 i skadestånd, men överklagade och tilldelades 100.000 kr. Det är en skam att så lågt skadestånd utbetalades, med tanke på hur politiker totalt misslyckats med att hejda ökningen av islamister i Sverige samt föra ut människor som vistas illegalt i Sverige.

Gällande terroristen som mördade Ebba och fyra personer till så befann han sig illegalt i Sverige samt hade Sverige varnats för terroristen och hans kopplingar till IS-terrorister.

"Säkerhetspolisen har bekräftat att myndigheten hade information om den misstänkte terroristen."

– Det vi kan säga är att den här individen har förekommit i vårt underrättelseflöde. Det rörde sig om enstaka uppgifter som vi fick i form av underrättelser. Vi arbetade för att belägga dessa, men vi landade i att det inte gick."

Komikern Özz Nujen hade betalar ej skattad lön till terroristen - vilket jag anser möjliggjorde att han kunde försörja sig i Sverige. 

Jag känner ett stort förakt för de politiker som relativiserat och fördröjt åtgärder emot våldsbejakande islamister - terrorister. Än idag är det inte förbjudet i Sverige att delta i en terrororganisation. Det visar på politikers skyldighet till att terrorister fritt kan åtnyttja Sveriges skattebetalares välfärd. 

Morgan Johansson (S) uppger i riksdagen i debatt med Henrik Vinge (SD) att det pågår ingen islamisering i Sverige. Med sådana politiker som finns inom Socialdemokraterna lär vi får fler offer för terrorism i Sverige.

Nina Drakfors, samhällsdebattör

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)