Per Berglund beskriver i den tredje och sista delen sina bevis för användningen av kärnvapen. Programmet avslutas med en diskussion om kontrollsamhällets framväxt.

Per berättade i del 2 att betongen i tvillingtornen helt pulveriserades vilket bara skulle kunna ske med en mycket kraftig bomb och där det enda realistiska alternativet är en atombomb.

Ytterligare stöd för teorin om kärnvapen är att antalet fall av sköldskörtelcancer bland de som har arbetat med röjningen efter attacken är förhöjd med en faktor tio eller mer, jämfört med vad man skulle förvänta sig. Detta kan endast förklaras med att dessa personer har andats in material från en kärnsprängning.

Eftersom det inte har publicerats information om uppmätta isotopdata från perioden efter attacken, måste man enligt Per hitta andra sätt att verifiera kärnsprängningen. Han har utvecklat en speciell metod för att genom korrelationsanalys få fram information från det data som är publicerat angående provtagning på damm som har gjorts på olika platser i New York efter kollapsen.

Han har konstaterat att dammproverna innehåller ett kluster av isotoper som är högt korrelerade och som består av uran, torium, litium, beryllium och yttrium. Alla dessa grundämnen är viktiga beståndsdelar i en atombomb. Detta är ett unikt resultat som inte har en annan förklaring än att de kommer från en atombomb.

Utöver dessa slutsatser har Per analyserat data från seismiska mätningar och jämfört skalven från kollapsen av byggnad sju och kollapsen av tvillingtornen. Magnituden från kollapsen är tvillingtornen är 30 – 50 gånger större vilket bara kan förklaras av en sprängladdning eftersom den potentiella energin hos tvillingtornen inte ens är 10 gånger större än den hos byggnad sju.

Vi går över till att diskutera syftet med mörkläggningen. Per menar att en öppenhet hade resulterat i panik och att Wall Street och Federal Reserv skulle ha stängts ner på obestämd tid. Det finns ofta någon komponent som gör att det blir absolut nödvändigt att locket på i den här typen av händelser. Det var samma sak vid Kennedymordet och även vid Palmemordet. Dessutom kan detta vara just saker som har förutsetts vid planeringen av dådet och som är en viktig del av planeringen.

Genom ett sådant här dåd som sen mörkläggs uppstår det något som kan liknas vid en cancersvulst av misstroende i samhällskroppen. Idag saknar en stor del av den amerikanska befolkningen förtroende för regeringen, bland annat beroende på 11 septemberattacken.

Per Berglund utgår från att det var ett externt angrepp med vissa försänkningar i USA och i den djupa staten. Han tror inte att man skulle kunna få en stor mängd militärer och andra befattningshavare att bryta sin ed mot den amerikanska författningen och därigenom låta tusentals oskyldiga amerikaner omkomma.

Den entitet som har gjort detta har, enligt Per, haft till syfte att allvarligt skada det amerikanska samhället och den konstitutionella amerikanska republiken. I agendan ingår skapande av kontrollsamhället och möjligheten att kontrollera och spåra motståndare.

Per tror att den främsta orsaken till skapandet av kontrollsamhället är att oskadliggöra opposition. Hans bedömning är att de internationella finansintressena och deras försänkningar i den djupa staten är den entitet som är ansvarig. Det är också samma entitet som ser till att beslutsfattande flyttas allt längre från medborgarna exempelvis ifrån Sverige till EU och det är inte ens säkert att det är där besluten fattas.

Per berättar också att USA nyligen har infört krav på att få tillgång till de senaste fem årens aktivitet på sociala medier för personer som söker tillstånd att komma in i USA .

Axplock länkar:

https://en.wikipedia.org/wiki/John_P._O%27Neill

https://nypost.com/2017/06/10/this-is-where-the-government-will-hide-during-a-nuclear-war/

https://pubs.usgs.gov/of/2001/ofr-01-0429/

https://pubs.usgs.gov/of/2001/ofr-01-0429/chem1/WTCchemistrytable.html

https://ehp.niehs.nih.gov/doi/10.1289/ehp.1205894

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2418385/One-thousand-9-11-Ground-Zero-responders-diagnosed-cancer.html

https://www.cdc.gov/wtc/ataglance.html#top15Cancers

https://www.cancer.gov/types/thyroid/patient/thyroid-treatment-pdq

http://www.journalof911studies.com/volume/200703/GUrich/MassAndPeWtc.pdf#page=23

http://www.911myths.com/WTCONC1.pdf'#page=20    

http://911research.wtc7.net/wtc/evidence/seismic.html

https://en.wikipedia.org/wiki/American_Airlines_Flight_77

https://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_93

 

Läs Per Berglunds korrelationsanalys (Excel-format) samt sammanställning av epost inför Lördagsintervjun (PDF)

xlsKorrelationsanalys-USGS_Dust_Samples_World_Trade_Center.xls

pdfSammanställning_av_emails_från_Per_G_Berglund_inför_Lördagsintervju_61.pdf 

 

Se del 1 i serien

Se del 2 i serien

Stöd Swebbtv på olika sätt:

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

• Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt)
eller bankgiro 147-0558

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)