Swebbtv Nyheter 20 november om tortyrvåldtäkten på kyrkogården, om munskydds effektivitet, om valfusk samt mycket annat. 

Åtal har nu väckts mot de två män med utländsk bakgrund som våldtog och torterade två unga svenska pojkar i Solna Tingsrätt. Det sadistiska brottet pågick i över 10 timmar ska ha inletts med att pojkarna vägrade att köpa droger.

I en dansk studie av munskyddens effekt visar att det är liten eller ingen skillnad på smittorisken om du har munskydd eller ej. Studien skedde under 30 dagar av 6000 personer och efter perioden hade 1,8% med munskydd smittats och de utan munskydd hade 2,1% blivit smittade.

Twitters vd Jack Dorsey blev återigen utfrågad av senator Ted Cruz efter att Twitter har agerat som utgivare och censurerat eller lagt in egna politiskt styrda kommentarer om valfusket i USA efter valet.

Trumps juridiska team menar nu att ett enormt valfusk har förekommit och att de har omfattande bevis för detta. Ungern och Polen har lagt veto mot den nya EU-budgeten som nu kan stoppas.

Historikern Yuval Harari varnar nu för att den rådande repressiva samhällsutvecklingen i spåren av Corona kan leda till den mest totalitära diktatur som mänskligheten skådat. Han har bland annat skrivit boken “21 tankar för det 21:århundradet”. Här ser vi honom i ett klipp från World Economic Forum i Davos 2020.

Prästen Helena Edlund har fått problem med Skatteverket då de menar att hon ska betala skatt på lån och gåvor som inte har med hennes Swish-donationer från hennes blogg att göra.

Vi bjuder in riksdagsmän till Swebbtv först ut är Björn Söder från Sverigedemokraterna.

Se vårt program om spelet om makten i Sveriges riksdag med Karl-Olov Arnstberg.

Se också vårt program i Swebbtv-vetenskap om anknytning och psykisk ohälsa och hur viktig anknytningen till föräldrarna är för barn upp till 3 år och vilka följder det kan få att skiljas från sina föräldrarna varje dag när man börjar förskola tidigt.

Tack för att ni har tittat. Vi på Swebbtv önskar er en fin helg!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)