Varför lyckas Socialdemokraterna aldrig få ordning på passbedrägerierna, multipla identiteter, utvisningar, massbosättningar på samma adress, folkbokföringen, bidragsfusket och varför har de lovat muslimerna att införa islamska ideal i det svenska samhället?

I det här programmet går vi igenom olika indicier för att Socialdemokraterna aktivt har arbetat för att locka hit väljare från fattiga länder.

Vissa valkretsar i utanförskapsområden har 75 % röster på (S) och mer än 90% på vänstern.

I detta program diskuterar vi hur det har blivit så här.

Överenskommelsen mellan Socialdemokraterna och Sveriges muslimska råd gjordes 1999 då man 1999 undertecknade en överenskommelse om att i utbyte mot representation i olika vallistor, lovade att införa islamska ideal i det svenska samhället. Sedan kan ett indicium vara att vi ser att utvecklingen gått åt det hållet, och det i mycket högre fart än vi kunnat tänka oss, säger Stefan.

Socialdemokraterna har gått igenom tre stora förändringar varav den första kom på 1950-talet. Då kom det här med ATP-fonderna, där man plötsligt hade tillgång till stora summor för sina stora sociala projekt som man genomförde under 1960 -1970- talet.

Den andra förändringen kom med Olof Palme. Han vara aldrig en ideolog, hans styrka var att han var en retoriker. Hans taktik var att demonisera högern (högerspöket), för att få arbetaren att inte vilja rösta borgerligt. Sverige hade på den tiden det största socialdemokratiska partiet i hela Europa, och de hade omkring 45 procent av rösterna i de flesta valen. Tillsammans med kommunisterna hade de en majoritet i riksdagen. Efter att Olof Palme mördades 1984 kom de sedan in i nästa kris som var ideologisk, då avregleringen gjorde att systemet kollapsade. Samtidigt som de då inte visste vilken väg de skulle gå, tog då Sveriges muslimska råd den första kontakten med ett erbjudande.

Invandringen från europeiska länder tidigare hade varit positiv för Sverige. Man kom direkt in i arbete, och det fanns ingen förväntan på att Sverige skulle införa ideal från de kulturer man kom ifrån.

Svenska pass har varit en handelsvara länge, och det finns en avsikt med att man inte vill lösa detta säger Stefan. Likaså problemet med multipla identiteter där det kommit fram att vissa haft så mycket som upp till fyrtio olika identiteter. Vi har även problemet med att hundratals personer kan vara skrivna på samma adress, utan att bo där. I vissa fall har folk åkt tillbaka till sina hemländer, men fortsätter att inkassera bidrag från Sverige. Vi har ett system som uppmanar människor att bli brottslingar.

Moderaterna vill ju ha fri invandring men de får ju inte röster från de grupperna.De har inte riktigt lyckats med analyserna här säger Stefan.

I Sverige röstar vi individuellt men i islam är det kollektiva beslut som förs fram genom en imam, så Socialdemokraterna behöver bara rikta sig till en imam som sedan för fram budskapet till en stor grupp människor. Förutsättningen är dock att de utlovar fördelar för muslimerna.

Avtalet vi har pratat om var tidigare hemligt. Men idag har vi tillgång till det. Vi lägger ut det på bloggen så du kan ta del av det.

Dokument

pdfsocialdemokraterna-rapport-delaktighet-identitet-o-integration4.99 MB

pdfMuslimska Brödraskapet i Sverige789.82 KB

pdfReplacement Migration to Sweden541.12 KB

pdfUN Migration Replacement6.38 MB 

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)