I detta avsnitt diskuterar vi försöken att skapa ett drev mot Swebbtv. Vi tar också upp sveket mot de gamla och att Stockholms kommun säger upp åldringar från boenden och omvandlar dessa till boenden för migranter.

Programmet startar med ett filmklipp från den moderata ordföranden för Spånga-Tensta stadsdelsnämnd Ole-Jörgen Persson. Han är mycket upprörd över att Swebbtv är på plats och filmar. Han anklagar oss för att vara ”en del av problemet och inte en del av lösningen.” Vad är det då för problem som Ole-Jörgen syftar på? Kan det vara så att han är arg för att Swebbtv har genomskådat politikernas svek mot de gamla?

Lars Bern kommenterar här anklagelserna mot Swebbtv att tillhöra den så kallade ”vit maktrörelsen”. Han menar att de som på allvar och med framgång kritiserar våra makthavare kommer att bli omnämnda som nazister. Detta helt oavsett om det är sant eller inte. Det viktiga för våra makthavare och deras journalister (läs mainstream media) är att kritiker tystas och det görs i dagsläget bäst genom stigmatisering och ”brunsmetning”.

Det visar sig att Länstidningen i Södertälje genom chefsredaktör Lillan Hedlund fått uppgifterna om Swebbtvs koppling ”vit maktrörelsen” från Jonathan Leman på EXPO. Mikael menar att det inte finns någon so helst grund för detta påstående av Leman. Detta är ett flagrant exempel på en falsk nyhet. Boel Godner, socialdemokratisk politiker i Södertälje samt styrelseledamot i Södertälje Science Park, har senare fält hårda omdömen om Leif Östling och varit delaktig i att få honom avsatt som styrelseordförande för Södertälje Science Park.

Lars Bern menar på att denna typ av drev uppstår eftersom i princip all verksamhet i västliga länder nu är politiserad. Det blir en hämsko för våra länder. Boel Godners uttalande om Östling skall också sättas i relation till de verkliga problem hon har med sysselsättning och kriminalitet i Södertälje. Hon vägrar gå in i en saklig diskussion med Östling.

Även statliga SVT har gjort inslag om Östlings medverkande i Swebbtv. I inslaget där Swebbtvs intervju med Östling visas har SVT helt fräckt brutit mot citaträtten och suddat bort Swbbtvs logga samt swishnummer. Inte heller SVT har stämt av sina falska påståenden med Swebbtv.

I veckan har även tabloidtidningen Expressen dragit en lans för de rådande makthavarna och deras intressen. Man har publicerat bilder på så kallade ”klimatförnekarna” [sic!] i Sverige. I själva verket är dessa människor motståndare till den alarmism gällande klimatet som mainstreammedia i symbios med politikerna försöker prångla ut till folket.

Vi tar även upp den artikel från Dagens Industri som behandlar att AP-fonder ratar köp av aktier i saudisk olja när den nu sätts på börsen. Bern fördömer att fonderna handlar politiskt korrekt och inte sätter pensionsspararnas vinstintressen i första rummet. Samtidigt som detta sker visar oligarker som George Soros oförminskat intresse för att köpa olje- och kolbaserade produkter, emedan de simultant arbetar för klimatalarmism. Det blir ju så, att ju mindre vi och våra investerare inom AP-fonden köper oljeaktier, ju billigare blir de för Georg Soros och liknande finansintressen.

Klimatskrämseln påverkar också vilken mat som serveras i skolorna till våra barn. Förskolan Gitarren i Umeå har beslutat att endast servera vegetarisk kost. Lars Bern anser detta vara förkastligt eftersom animalisk kost och fett är viktigt för utveckling av barns hjärnor.

De sex imamer som SÄPO bedömt som farliga och rekommenderat utvisning för har i veckan fått beskedet att de får stanna. Lars Bern anser att förklaringen till socialdemokraternas fega hållning i frågan är att de som sympatiserar med imamerna är också de som röstar på socialdemokraterna.

Det Inledande klippet med stadsdelsordförande Ole-Jörgen Persson som i vredesmod anklagar Mikael Willgert för att vara ett problem är från Spånga-Tensta stadsdelsnämnd. Man har under mötet avhandlat Serviceboendet Fristads som nu skall läggas ner. Fristads ägs av kommunala fastighetsbolaget Micasa och hyrs ut till kommunen. Politikerna hänvisar till Micasas utredning som dömer ut byggnaden. De äldre måste flytta ut till annat boende. Men vad som ska hända med byggnaden när de gamla flyttat ut, säger politikerna att de inte vet.

Om migranter flyttar in i stället för de gamla, gör kommunen vinst dels genom de statliga pengarna för migranterna och dels genom att färre gamla bor i den dyra boendeformen servicehus. De får istället söka sig till för kommunen billigare alternativ.

Dessutom gör kommunen en ytterligare besparing då det bevisligen inte är ovanligt att äldre människor dör inom kort då de tvingats flytta.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)