https://youtu.be/iziPVzrB0Zg

Detta är del 10 med professor em. i etnologi Karl-Olov Arnstberg -Vilka politiker och opinionsbildare har bedragit oss?

Sammanfattning: DN och en mängd liberaler (folkpartister) bär avgörande ansvar för att driva Sverige mot den omöjliga och skadliga idén om ett mångkulturellt Sverige. De ligger också bakom beslut som har öppnat gränserna för de stora migrantströmmarna. I Arnstbers anförande namnges några av de viktigaste förgrundsgestalterna såsom Bengt Westerberg. Han avslutar med frågan om globalisterna har gjort för stor skada? Kan vi återupprätta fungerande nationer?

Karl-Olov Arnstberg, KOA, inleder med att kommentera Jonas Widgren som var en av arkitekterna bakom Sveriges och även Europas migrationspolitik. Genom sin positiva och naiva inställning till migrationen fick han simma "medströms" och kunde göra karriär.

KOA berättar att han själv fick uppleva hur det var att simma "motströms" när han som forskare i god tro genomförde ett uppdrag för att utvärdera ett projekt som socialtjänsten drev för att hjälpa zigenare. När KOAs rapport om zigenarna presenteras startar DN och DNs Thomas Hammarberg ett drev och han blir i DN kallad för en "övervintrad nazist.

Drevet var mycket plågsamt och den orsak KOA kan se idag till att DN agerade så aggressivt var att DN hade börjat driva idén om att Sverige ska bli ett mångkulturellt land. Sverige blev sen först med att kalla sig ett mångkulturellt land trots att det var ett av de mest etniskt homogena och äldsta länderna i Europa.

DNs tidningsredaktion frågar ett antal personer som får skriva positiva artiklar om mångkulturen. Jonas Widgren och David Schwarz blev därför inbjudna att skriva i DN och där understödja tanken på mångkultur. Schwarz fick skriva 12 artiklar på kort tid i detta ämne.

Ytterligare ett antal invandrare och minoritetsmededlemmar fick skriva en mängd artiklar på samma tema. Troligen hade ingen av dem en agenda men nu i efterhand framstår det klart att DN har haft en agenda att driva fram mångkulturen. Om det har kommit högre uppifrån är svårt att veta.

En annan person som har drivit på mångkulturen är Bengt Westerberg. Han tvingade Carl Bildts regering att upphäva det legendariska Luciabeslutet och bädda för 90-talets okontrollerade invandring. Han öppnade också upp för att mobba sina politiska motståndare när det såg ut som han inte ville dela soffa med Ian Wachtmeister i eftervalsdiskussionen.

Bengt Westerberg omvandlade dåtidens tillfälliga uppehållstillstånd till permanenta. KOAs slutsats är att Bengt Westerberg är en av nyckelpersonerna för genomförandet av massinvandringen.

Både Jonas Widgren och David Schwarz blev mot slutet av sin levnad bekymrade över vad de har ställt till med. Däremot har Bengt Westerberg och Fredrik Reinfeldt förmodligen varit helt medvetna om vad de har ställt till med.. Även Birgit Friggebo säger att hon står fast vid sitt beslut som öppnade upp för en invandring som motsvarar två medelsvenska städer.

Även en annan liberal, Birgitta Ohlsson, har agerat för globalisterna och skrivit artiklar om att nationellt självbestämmande ska lyftas till en världsregering under FN. KOA frågar sig hur det är möjligt att en svensk politiker som Birgitta Ohlsson kan uttrycka sig som nationens fiende på självaste nationaldagen, alternativt svenska flaggans dag, den 6 juni 2001. 

KOA säger också att "allt är konspirationer". Det är det som pågår hela tiden inom politiken.

En ytterligare liberal värd att nämna är Erik Ullenhag som kallades Bagdad Bob pga alla lögner. Även de båda liberala Cecilia Wikström och Cecilia Malmström i EU bär stor skuld. 

Sammanfattningsvis kan man säga att liberalerna är de mest uttalade globalisterna och motståndarna till nationen. Kampen mellan nationalisterna och globalisterna är det spänningsfält som är allt tydligare i många länder. Nationalisterna går framåt men frågan blir hur stor skada globalisterna hinner åstadkomma. Vi påminns också om att nationen är grunden för demokratin. Utan nation ingen demokrati.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)