2019 års sista Erik & Matti kommer på den andra dagen av det nya året och vi hänger oss först och främst av en summering av det år och det decennium vi lämnar. Vi ser detta som tio år präglade av en tilltagande och påtagligare splittring av det svenska samhället, därtill en tydlig polarisering mellan svenskar och invandrare. Även om själva röstandet släpar efter opinionen som nu skenar i sverigevänlig riktning, är det utan vidare så att alla svenskar segregerar sig till så homogena områden som möjligt.

2019 blev året då rapporteringen om det brutala våld som numera präglar vårt samhälle fick genomslag även i mainstream media och detta i kombination med en rad av kommuner med allvarliga ekonomiska problem, gör att svenskarna nu tvingas se sanningen om systemkollapsen i vitögat. En alltmer otillgänglig och undermålig sjukvård, en alltmer politiserad och ineffektiv poliskår, samt en en alltmer otrygg och flumfokuserad skola är de tydligaste indikatorerna på att det mångkulturella projektet får omfattande och negativa konsekvenser långt bortom de områden där invandrare är i majoritet.

I övrigt finner vi det lika makabert som ett tecken i tiden att SVT:s julvärdinna sliter ned de svenska flaggorna ur granen och beklagar sig över att hon fått en "svensk" julfirartradition som barn. Matti berättar om tjejer som misshandlar tjejer för att utöva makt och att detta är ett fenomen som direkt kan kopplas till invandring från norra Afrika och Mellanöstern. Vi finner det lustigt att ett förment liberalt parti vill införa förbud mot slöjor, något som givetvis behövs om man vill garantera flickors rättigheter, men att det är uttryck för en politik som kraschat fullständigt med verkligheten. 

I övrigt beklagar vi det faktum att Henrik Schyfferts hustru och barn utsätts för ett, enligt Schyffert, omfattande näthat. Vi ställer oss dock frågande till att han väljer att exponera dem på sociala medier när han vet med sig att han är en polariserande person som i över tio år satt en ära i att häckla och håna de svenskar som kritiserar invandringen och framförallt röstar på Sverigedemokraterna. Detta vållar givetvis svårigheter eftersom SD nu är minst nästa största parti och aspirerar på att ersätta Socialdemokraterna som Sveriges statsbärande parti under 20-talet. 

Detta och mycket mer hoppas vi ger ett bra avsnitt tillika en god start på det nya året och decenniet. För övrigt blir det en veckas uppehåll i produktionen då Matti är på semester.

Titta och njut!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)