Denna gång är det Lars Bern som talar om orsakerna till pandemins dödlighet och vad vi själva kan göra åt problemet. Vi avslutar med ett samtal med Mikael Willgert och Lars Bern om regeringens senaste utspel mm.

I detta program förklarar Lars Bern orsakerna till pandemins dödlighet och vad vi själva kan göra åt problemet. I slutet av programmet kommenterar Lars Bern också på telefon regeringens önskan att få gå förbi riksdagen i frågor som gäller Corona. Han säger också att han i princip ger Folkhälsomyndigheten godkänt. Lars Bern berättar att han sitter i karantän tillsammans med sin fru och sin hund. För tre år sedan diskuterade han med några vänner om den eskalerande sjukligheten i ämnesomsättningssjukdomar, metabola sjukdomar. Det handlar om fetma, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, alzheimer m.fl. Denna typ av sjuklighet leder till 40 miljoner dödsfall om året vilket svarar mot två tredjedelar av alla som avlider.

Varken skolmedicinen eller beslutsfattare tar detta särskilt allvarligt trots att det kommer leda till en fullständigt överbelastad sjukvård. Lars Bern menar att detta är ett totalfiasko för skolmedicinen med tanke på de enorma resurser som denna förbrukar utan framgång med denna stora del av sjukligheten. Då beslöt Lars Bern och hans vänner att de skulle bilda Riksföreningen för metabol hälsa. Ansvariga politiker begriper enligt Lars Bern inte dessa problem utan är helt i händerna på skolmedicinen. Lars Bern har beskrivit de problemet med de metabola sjukdomarna i sin bok "Den Metabola Pandemin".

Han gör sedan kopplingen till coronapandemin. De som dör i Corona har ofta en eller flera metabola sjukdomar. Dessutom ger flera av de mediciner, som används mot dessa sjukdomar, biverkningar som gör att människor blir mer mottagliga och och har en mindre möjlighet att klara coronainfektion. Han nämner att USA har en mycket stor andel människor med metabola sjukdomar vilket gör att coronapandemin slår särskilt hårt.

Lars Bern och Riksföreningen för metabol hälsa har varnat för överbelastning i sjukvården och han menar att nu har vi den situationen. De metabola sjukdomarna har uppkommit till stor del på grund av den fabriksproducerade maten med stora mängder socker och fröoljor som har fått ersätta naturligt odlad mat och animaliska produkter. Även vitaminer och mineraler är viktiga för att stärka immunförsvaret vilket är något som närmast hånas av vissa professorer och forskare. Enligt Lars Bern är det bra med 10 gram C-vitamin jämnt fördelat över dygnet och och tillräckligt med D-vitamin för att stärka immunförsvaret. Lars Bern tar 5000 IE D-vitamin per dag. De av skolmedicinen rekommenderade dagliga doserna är alldeles för låga, enligt Bern, och svarar mot en nivå som krävs för att hindra skörbjugg och rakit.

Våra äldreboenden är på väg att bli dödsfällor av två orsaker, dels att de gamla inte kan värja sig från kontakter med personal och andra patienter och dels att de får mediciner som gör att immunförsvaret är nedsatt och att konsekvenserna av smitta blir värre. Särskilt kolestrolsänkande preparat, statiner, är skadliga. Kolestrol behövs för immunförsvar och för att lungorna ska fungera bra. Detta är beskrivet i ett särskilt program på Swebbtv.

Lars Bern menar att politikerna och de som är medicinskt ansvariga i vårt samhälle borde agera för att stoppa den metabola sjukligheten. Han berättar att han har läst 10.000-tals vetenskapliga artiklar för att förstå dessa frågor vilket har sin upprinnelse från den cancersjukdom han själv drabbades av. Lars Bern säger att det är väldigt mycket vi var och en kan göra för att förbättra vår metabola hälsa. Han föreslår också medlemskap i riksföreningen för metabol hälsa, www.metabolhalsa.se

Epilog:

Lars Bern kommenterar, på telefon i samtal med Mikael Willgert, regeringens önskan att få gå förbi riksdagen i frågor som gäller Corona. Lars Bern är orolig att det bara handlar om att få mer makt. Han menar att det inte kan vara ett större problem att kalla in riksdagen som p.g.a. Corona bara består av 55 personer. Lars uppfattning är att coronapandemin inte ger en större risk för de som insjuknat än vad en normal influens ger. Skillnaden är att så många fler drabbas eftersom befolkningen saknar immunitet. I det stora förstår han Folkhälsomyndighetens syn.

Vi kommenterar också det totala antalet döda som ännu inte visat större överdödlighet i Italien och Spanien än vid influensan 2017. Info om detta finns på: https://www.euromomo.eu

Rapporten från Diamond Princess finns på:
https://wattsupwiththat.com/2020/03/16/diamond-princess-mysteries/?fbclid=IwAR1LO22zFF1BMddhcBMrcf6q74i6uk_RdthziUADIOGXDalDSQqJgZJlpj8

Lars Berns bok "Den Metabola Pandemin" finns också att beställa för 239 kr inkl frakt från butik.swebbtv.se

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)