Vi kunde läsa i tidningarna att industrimannen Karl Hedin blev gripen misstänkt för att ha dödat varg under hösten 2018.

Han blev gripen en fredagskväll i sitt hem och körd i ilfart av civila poliser till Stockholm Där blev han satt i fyllecell i fem dagar och blev rutinmässigt väckt varje timme. Efter fem dagar flyttades han till en häktningscell där han fick sitta i ytterligare 26 dagar. Under denna tid har han inte fått se några bevis på de brott han anklagas för annat än ett avlyssnat samtal där han talar med sin syster och nämner ordet "gråben".Del 2 , 20 min. Lars Bern: Bedrägeriet leder västvärlden fel och gör Sverige till en koloni. Geopolitisk översikt.

Åklagaren har inte kunnat visa någon död varg eller spår av något sådant trots omfattande undersökning. Även fyra kollegor i jaktlaget blev fängslade. De har fråntagits sina vapen och har så länge misstanken kvarstår inte rätt att jaga, något som är deras främsta fritidsintresse.Del 4, 25 min, Hans Jensevik: Klarar vi samhällskontraktet?

Han uppfattar denna brutala behandling som ett straff för att han har ifrågasatt politiken i vargfrågan och även naturvårdsverkets rätt att identifiera skogsmark som skyddsvärd. Detta är något som gör att skogen kan bli oanvändbar och mer eller mindre värdelös.Del 6, 10 min. Lars Bern: Klimatbedrägeriet beskattar massorna och flyttar makten till EU

Detta bekräftas av ett flertal markägare som tidigare har kontaktat oss på Swebbtv för att uppmärksamma detta problem, något som upplevs som en konfiskation.Del 8, 25 min. Lennart Matikainen: Hotet innefrån - I Sverige behövs ingen trojansk häst.

Trots att det har gått mer än ett halvår är det inget åtal väckt och Karl Hedin är fortfarande misstänkt.Del 10, 25 min. Jan Tullberg: Dubbelt bedrägeri - Både en lögn och en handling

Han känner sig sviken av myndigheterna och menar att det har kommit in aktivister som har tagit över och som inte följer lagen. Trots detta får de inte några kännbara straff.Del 12, 10 min. Elise Rydahl: Om erfarenheten som vänsteraktivist och att senare vakna upp och förstå.

Enligt hans åsikt är detta ett samhällsproblem och han anser att riksdagen behöver ta tillbaka makten och kräva att lagarna efterlevs av myndigheterna. En förutsättning för detta är att tjänstefel ska kunna ge kännbara straff.

Karl Hedin har medverkat som författare i flera böcker som tar upp dessa frågor.

Hans verksamhet inom sågindustrin och bygghandeln omsätter flera miljarder och har ca 1000 anställda. Han upplever ett påtagligt stöd av många människor i Sverige och ser inte att det har drabbat näringsverksamheten särskilt negativt ännu.

Under våren har han hållit en mängd föredrag i möten där han har berättat om vad som har hänt honom. Han planerar att ge upp till 45 föredrag före sommaren.

Karl Hedin förväntar sig att åklagaren skriver av fallet i brist på bevis men vet av erfarenhet från andra liknande fall att det kan ta lång tid.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)