Kära Swebbtv-tittare!

Vi har idag fått en varning från Youtube. Denna gång innebär det ett vi inte kan ladda upp program på en vecka. Det är olyckligt med tanke på att vi har flera viktiga program på väg fram och som berör viktiga frågor inklusive uppföljning av kommunens hantering av de gamla.

Vi kommer inom kort lägga upp dagens avsnitt av "Erik och Matti" på Vimeo. 

Men det finns ingen anledning att misströsta. Vi har mängder med högintressanta program som fortfarande ligger på ute.

Se vår korta video här ovanför om hur du enkelt söker och hittar bland våra program här på vår hemsida.

Om du inte har sett vårt "reportage om den skamliga behandlingen av de gamla" där kommunen vill säga upp 100 åldringar från ett serviceboende under falska förevändningar, se det i så fall. Även Lördagsintervjun med Sandviks före detta VD P-O Eriksson har fått många visningar.

I samband med att vi släppte det mycket intressanta programmet med Leif Östling blev vi kallade för "Vit makt". Syftet var att svartmåla oss och intervjupersonen. Programmet har trots eller tack vare detta fått mer än 140.000 visningar och mängder med positiva kommentarer.

Det är viktigt att uppmärksamma makthavare och medier som svartmålar och vill tysta en viktig diskussion. Varför tålde man inte att Leif Östling uppmärksammar viktiga samhällsproblem. Varför tålde man inte att vi filmar ett öppet möte om uppsägningen av de gamla. Makthavarnas media  utövar något som i motsats till det vi håller på med, kan kallas för "Svart makt".  Detta är något vi måste fortsätta tala om, hur de agerar och varför.

Youtube förklarar sin varning med att Lördagsintervju 51 med Ole Dammegård innehåller hatretorik. Detta stämmer inte alls. I samband med varningen togs programmet bort av Youtube.  

Vi jobbar vidare med våra program och arbetet med plattformen fortsätter. Och som sagt, detta påverkar inte alls alla de program som ligger ute.

Tack för ert stöd!

Mikael800 2

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)