Programmet vänder sig till dig som vill förstå bedrägeriet om klimatet. Klimatrörelsen kan enligt Lars Bern kan liknas vid en domedagssekt. 

Vi går igenom SVTs program "Ekdal och Ekdal" om klimatet som sändes den 12 februari i år. Lars Bern börjar med att konstatera att programmet är ett religiöst väckelsemöte för att skrämma upp folk.

SVT säger i sin reklam att de "ger hela bilden". Men redan i programmets inledning förklarar Ekdalarna att de tänker inte låta några personer komma till tals som inte håller med om klimatskrämseln.

En av våra tittare har kontaktat SVT och föreslagit att de skulle ta med en person som Lars Bern i diskussionen om klimatet. Tittaren fick till svar att de inte kan "göra sig skyldiga till att sprida osakliga uppgifter" genom att låta sådana personer få yttra sig.

SVT väljer att stoppa professorer och tekniska doktorer i fysik men släpper utan att tveka fram den 15-åriga Greta Thunberg, filosofer, artister och till och med en ärkebiskop för att diskutera klimatet, trots att de inte har några kunskaper i fysik, astrofysik eller fysikalisk kemi.

 

I vårt program bemöter Lars Bern alarmisternas påståenden om ökande oväder, kraftigt stigande temperatur och havsnivå kopplad till koldioxiden, ökenutbredning, mm.

Han berättar att han anser klimatrörelsen leda till ett fascistiskt samhälle som hårdast drabbar de som är svagast.

Resultatet blir ökande skatter, ökande priser för el, flygresor, bilresor och annat som gör att vanliga människors frihet minskar.

 

Isabella Lövin som presenteras som regeringens klimatexpert har ett förflutet bland annat som journalist på Damernas Värld. Hon är i likhet med de flesta andra alarmister utan naturvetenskaplig utbildning trots att hon utges för att vara expert.

(Anders Ygeman som ansvarar för uppbyggnaden av vårt elnät har inte heller naturvetenskaplig utbildning, utan har en 2-årig social gymnasieutbildning.)

 

Vi frågar oss varför inte Ekdal och Ekdal som påstår sig ha 80 års journalistisk erfarenhet, vilket också borde inbegripa granskning av makthavare, inte ställer någon kritisk fråga till Isabella Lövin eller Stefan Axelsson. Stefan Axelsson som är regeringens samordnare i avvecklingen av fossil energi i SVerige.

Det hade ju varit lämpligt att fråga exempelvis hur Isabella Lövin motiverar ständiga flygresor i businessklass till en kostnad av 1,5 miljoner kronor förra mandatperioden. Eller var vi ska ta elektriciteten ifrån efter nedläggning av kärnkraften? Eller vad elen då kommer kosta?

De stigande elpriserna i Tyskland har gjort att hundratusentals elabonnenter har fått sin el avstängd därför att de inte kan betala.

Enligt Lars Bern har klimatrörelsen alla ingredienser för att klassas som en domedagssekt. De tål inte en öppen debatt och talet om syndaflod och medverkan från Svenska Kyrkan styrker detta ytterligare, menar Bern.

I SVTs program medverkar också Torbjörn Tännsjö som är en filosof som flitigt anlitas av Sveriges Radio. Inte heller han förefaller ha naturvetenskaplig kompetens utan föreslår att FN ska bilda en diktatorisk regering som också har rätt att uppbära skatt. Även Jacob Wallenberg uttryckte gillande för en FN-skatt på koldioxid i Davos tidigare i år. De verkar inse att Europas och USAs möjligheter att styra denna diktatur är begränsad eftersom den ekonomiska tyngdpunkten flyttar alltmer mot Asien.

 

Avslutningsvis kommenterar vi att kvinnorna i studion helhjärtat uttrycker sin vilja att rädda världens klimat på samma sätt som kvinnor tidigare uttryckte att de måste rädda världens flyktingar "som flyr för sina liv". 

Det visade sig att även detta var ett bedrägeri och att de inte var flyktingar eller flydde för sina liv. Lars Bern gör bedömningen att kvinnor lättare dras med av dessa känsloyttringar, vilket kan förklara att de också lättare blir bedragna av propagandan.

 -------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

Facebook

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)