https://youtu.be/hXFogLx3FFE

Detta är del 9 med tekn. dr Lars Bern - Varför ljuger våra politiker om klimatet? 

Sammanfattning: 

Klimatfrågan är kanske världshistoriens största bedrägeri. Inget av alla larm har slagit in. Ingen har dött av klimatförändringar. Ändå fortsätter bedragarna Al Gore, Anders Wijkman, Johan Rockström m.fl. att tjäna sin förmögenheter på att sprida dessa lögner. Politikerna fortsätter att stämma in i lögnerna och den som inte gör det blir uthängd och får inte delta i debatten. Syftet med bedrägeriet är att öka makten för FN och andra överstatliga organisationer samt att möjliggöra nya skatter.

Lars inleder med att konstatera att klimatfrågan kanske är världshistoriens största bedrägeri. Det stämmer att koldioxidhalten har stigit från 0,03% till 0,04% och att det kan ha bidragit till en något förhöjd temperatur på jorden. Den svenska forskaren Bert Bolin lyfte frågan och blev första ordföraande i FNs klimatpanel IPCC. Det hanterades som en relativt normal fråga inom FN tills Romklubben såg möjlighet att använda koldioxiden för att skrämma upp världsopinionen att acceptera en överstatlig styrning. Romklubben startades på initiativ av Rockefeller tillsammans med ett antal andra miljardärsfamiljer. Romklubben gav 1991 ut en skrift som hette "the first  global revolution" där man beskriver hur klimatfrågan ska användas för ökad överstatlig styrning. Detta blev uppmarchen till FNs miljökonferens 1992 där en av Rockefellers närmaste medarbetare Maurice Strong ledde arbetet att ta fram Agenda 21 som idag heter Agenda 2030. 

2008 engagerade sig Lars Bern i klimatfrågan och kunde efter lite studier i frågan konstatera att det är en bluff. Det har inte hänt något speciellt med klimatet. Efter 1998 har temperaturen i stort sett varit konstant. Han berättar att han 2008 skrev en debattartikel i SvD där han ifrågasatte klimatlarmen. Han blev helt nedsablad men 20 forskare skrev en debattartikel för att försvara Lars Bern. Men den artikeln vågade inte SvD publicera. Då skrev han böcker i frågan och startade bloggen Anthropocene.live.

Det som upprör Lars är att alla politiker utom möjligen Jimmie Åkesson helt har svurit trohet till klimatlarmen. Ännu har ingen människa avlidit pga förändrat klimat. Tvärtom har den ökade koldioxidhalten bidragit till att det växer bättre och att maten räcker till fler människor.

Samtidigt som politikerna talar om klimatet som inte är ett problem dör det 40 miljoner människor pga metabola sjukdomar. Odlingar och köttproduktion sker på ett sätt som gör att maten gör oss sjuka. Dessutom påstår man att animaliskt fett är farligt vilket är helt fel. Däremot gör den stora socker- och kolhydratkonsumtionen att allt fler sjuknar in i diabetes och cancer. Klimatet är en ickefråga jämfört med den ökade ohälsan pga dessa metabola sjukdomar.

Ändå läggs enorma pengar på klimatfrågan som troligen är historiens största bedrägeri. Al Gore sa 2006 att 2013 kommer det inte finnas någon is på nordpolen. Isen har snarast ökat. Andra personer med falska klimatlarm är Anders Wijkman och Johan Rockström och trots att inget av dessa larm har besannats fortsätter våra politiker att tala om klimatet som ett jätteproblem. Klimatet är inget jätteproblem. Det kommer inte leda till någon katastrof. 

Några av Swebbtv´s mest sedda programmen är lördagsintervjuerna 7 och 8 med Lars Berns och professor Peter Stilbs om de överdrivna klimatlarmen. Ett annat sevärt program är Lördagsintervju 11 om 50 års felaktiga kostråd med Lars Bern.

Vi avslutar med att kommentera att pensionsbolagens säljkampanjer för "hållbara fonder" inte betyder att pengarna är hållbara utan kommer snarast spä på mängden fattigpensionärer.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)