https://youtu.be/3y7vHDeRMnc

Detta är del 7 med docent Jan Tullberg - De offentliga myterna.

Sammanfattning:

Ett års höjning av pensionsåldern räcker för att kompensera för högre medellivslängd. Invandringen gör det svårare att klara pensionerna pga arbetslöshet och låga inkomster. 

0,4 % av de 9000 ensamkommande väntas nå studentexamen inom 3 år. En könsobalans motsvarande den vi har fått hanteras i exempelvis Kina som ett stort problem.

Svenskar står idag för 40 % av brotten i Sverige. Invandrare har 3 gångers överrepresentation.

Majoriteten av alla svenskar som lever idag kommer under sin livstid få uppleva att svenskarna är i minoritet i Sverige. Sverige har idag större invandring än USA i slutet av 1800-talet.

80.000 skulle utvisas men det blev bara 5.000 utvisningar 2017. 99,8% av de temporära uppehållstillstånden har efter ansökan beviljats förlängning.

Höger - Vänster har ersatts med Uppe - Nere

-----

Pensionerna:

Jan Tullberg inleder med att diskutera den demografiska situationen i Sverige och att det vanligaste argumentet är att vi svenskar blir äldre och därför måste ta in personer. Det stämmer inte att den svenska befolkningen minskar nämnvärt däremot stämmer det att den blir äldre. Pensionsöverenskommelsen tog utgångspunkt i detta vilket kräver att om befolkningen lever två år längre behöver pensionsåldern flyttas fram ett år. Så egentligen finns det inget problem om vi bara höjer pensionsåldern ett år vart tjugonde år.

Det verkar som man har glömt den lösningen och istället tror att invandrare ska betala pensionerna, men det är svårt att förstå hur det ska gå till eftersom de inte jobbar tillräckligt. Det verkar som att man har glömt den lösning vi kommit överens om i pensionsreformen och som fungerar.

Utbildning:

I själva verket har invandrarna för dålig utbildning och ofta stämmer inte färdigheterna med påstådda utbildningen. av 3700 som påbörjade språkintroduktion i svenskt gymnasium klarade 0,4 % examen inom tre år. Det är nog en prognos för 9000 ensamkommande som diskuteras nu.

BNP per invandrare är så låg att invandringen är en nationell förlustverksamhet. Vinnarna är invandrarna.

Könsobalansen:

Ett annat problem är att vi i vissa årskullar får ett stort överskott på män. Detta problem ser man allvarligt på i de länder som har en obalans pga abortering av flickfoster.

Kriminalitet:

Bedömningen är att kriminaliteten bland invandrare har ökat med invandringen från Mellanöstern så att invandrare idag är tre gånger så kriminella som svenskar. Invandrare står för 60% av brotten i Sverige.

Jämförelse med den stora invandringen till USA:

USA nådde under invandringsperioden vid förra sekelskiftet aldrig upp till 15% utlandsfödda. Idag har vi i Sverige 18,5% utlandsfödda, dvs en högre andel än USA under sin stora invandring. Sverige är alltså i högre grad ett invandrarland än USA i slutet av 1800-talet.

Majoriteten av alla svenskar som lever idag kommer under sin livstid få uppleva att svenskarna är i minoritet i Sverige.

Skärpningen sker inte på riktigt.

80.000 skulle utvisas men det blev bara 5.000 2017.

99,8% av de temporära uppehållstillstånden har efter ansökan beviljats förlängning.

Ny konfliktlinje

Vi har lämnat höger - vänster- konflikten och har istället en hierarkisk konflikt mellan nomenklaturan som har blivit förmyndare som läxar upp och trycker ner folket.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)