Katerina Janouch talar om hur kvinnor skall fås engagerade i kampen för ett fritt Sverige. Det är en paradox att i Sverige, världens mest feministiska land, så mår kvinnor som sämst. Kvinnor som grupp i Sverige röstar för en politik som leder till lidande för dem själva.

I Sverige har det under lång tid arbetats för att avmaskulinisera män, attackera manliga institutioner och riva förment patriarkala strukturer. Sedan låter man en helt annan, mycket mer extrem i alla avseenden, patriarkal struktur växa fram.

Katerina tror att samhället har gått vilse i dessa frågor. Hon har också observerat att det främst är kvinnor själva som har arbetat för den rådande utvecklingen. Motståndet mot detta har i stället främst utgjorts av män som grupp.

Som arketyp för den moderna självskadande kvinnan nämner Katerina partiledaren för C, Annie Lööf. Trots att den politik Annie Lööf´s Centerparti står för är direkt skadlig för kvinnor generellt, väljer många kvinnor att rösta för detta. Vad beror detta på, är det Annies utseende de attraheras av?

Hur når vi fram till alla dessa kvinnor som röstar på Annie Lööf, och som tror att hon vill dem väl? Katerina förundras över hur centerns kvinnoförbund Centerkvinnorna som faktiskt är emot ett slöjförbud även för barn, kan ha en attraktionskraft gentemot svenska kvinnor som växt upp med frihet, jämställdhet och ”Allas lika värde”.

Det är främst kvinnor och barn som kommer att drabbas av den förändringen som anpassningen till förändringarna innebär. Hon refererar till den franske författaren Michel Houellebecq´s bok Underkastelse. I den beskrivs mäns nya liv som relativt bekvämt, medan kvinnor drabbas av lidanden direkt relaterade till den nya doktrinen. Lösningen enligt Janouch är att kvinnor måste fås att förstå att det är framför allt de själva som far illa på grund av den politik som de röstar på. Men även länder som helhet, där kvinnor far illa, tenderar att fungera dåligt.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)