Vad har liberalismen och globalismen gemensamt med gängkriminaliteten? Lars Bern förklarar likheten.

Med utgångspunkt i en genombläddring av Svenska dagbladet den 27 augusti konstaterar Lars Bern att rubrikerna är följande:

  • Ingvar Arpi: Angeredsfamiljen som kontrollerar vägspärrarna.
  • Regeringen klarar inte läs- och skrivkunnighetskrisen.
  • Migrationen påverkar kronan.
  • Häktade har lång historia av brott. Apropå våldtäkts och tortyrbrottet mot två svenska tonårspojkar.
  • Åklagare: Ändrad rättsprincip viktig åtgärd mot gängbrott.
  • Polischef: Skolavhoppare fångas upp av gängen.

När det gäller Isabella Lövins avgång sägs den bero på konflikt mellan två falanger inom partiet. En som står för fri invandring och en som står för miljöfrågor, som Lövin tillhör. Nu har den som förespråkar fri invandring vunnit.

Så här håller det på. Detta är det totalt dominerande ämnet i en av Sveriges största tidningar. Detta är konsekvenser av den migrationspolitik Sverige haft och som framförallt drevs igenom av dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt. Men de andra partierna står inte utan skuld då inget av dem visat intresse av att minska migrationen eller se problemen som orsakats därav, t.ex. hur gäng tar över förorter och börjar upprätta sin rättsordning där.

De gängkriminella använder hot om våld för att styra sin omgivning, dvs. rädsla. På liknande sätt används rädsla av de globalistiska och liberala makterna med allt från klimathot till hot om pandemier. I båda fallen handlar det om att tvinga människor att följa sina egna uppsatta regler. I båda fallen handlar det om att tjäna pengar med hjälp av att skrämma människor.

Globalister har under snart femtio år använt sig av olika miljö- och klimatfrågor för att hävda att mänsklig aktivitet leder till olika katastrofer. Vi skräms med att jorden kommer gå under om vi inte följer de nya doktriner som förespeglas oss. Det har länge talats om koldioxidens skadliga verkan och nu nyligen har en plastpåseskatt införts.

I själva verket har vi en liten förändring av klimatet. Jordens medeltemperatur har ökat med ca en grad under hundra år och koldioxiden har ökat något. Detta hävdas då bero på mänsklig aktivitet.

Men i och med Coronapandemin har vi fått ett ypperligt tillfälle att kontrollera människans påverkan. Det görs sedan länge vetenskapliga mätningar av halten koldioxid i atmosfären som är väldigt tillförlitliga och där säsongsvariationer tydligt kan utläsas. Trots att mänskliga koldioxidutsläpp kraftigt reducerats har inga anomalier i diagrammen kunnat utläsas. Slutsatsen blir att klimatförändringen är naturlig och inte skapad av mänskligheten.

Nu, i rökdimmorna efter Coronapandemins verkningar vill man gör en s.k. ”reset” eller återställning, där drastiska åtgärder mot förbränning av fossilt bränsle skall genomföras. Detta i en värld där runt 90% av energin kommer från fossila bränslen, samtidigt som användningen redan idag ökar kraftigt i länder i Asien och Afrika.

Journalisten Erika Bjerström har nyligen gått ut och basunerat ut att vi har fått mer oväder och mer bränder samt ökad ökenareal i världen och att det beror på ökad koldioxid i atmosfären. Men det är helt enkelt falskt! Det stämmer inte, utan statistik visar att vi har ett minskat antal bränder, likartat antal stormar och minskad ökenareal. Den ökade koldioxiden som de försöker skrämma oss med har gjort att växtligheten ökar och skördarna blir större.

När det gäller Coronapandemin har en del länder använt den välkända och sedan länge konstaterat ofarliga malariamedicinen Hydroxiklorokin och fått mycket goda resultat i minskad dödlighet. Detta är förödande för globalisternas planer att kunna tjäna 1000-tals miljarder på vaccin för den ”farliga” pandemin. Därför har globalisterna förmått media och myndigheter att på alla sätt smutskasta personer som förespråkar Hydroxiklorokin eller förmå t.ex. Youtube och Facebook förbjuda förespråkande av det. När nya coronavaccin tagits fram i Kina och Ryssland har väst-media varit mycket snabba att varna för dessa med hög och samstämmig röst.

Lars Bern varnar för aktier i elbilsmärket Tesla. Företaget har aldrig gått med lönsamhet men har blivit en bubbla pga globalisternas upphaussning. Det blir mycket riskabelt när dessutom våra pensionspengar genom fonder blir placerade i Tesla. Risken är att det blir som Fermentaaktie i kolossalformat.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)