Mikael Willgert Mynttorget 16 dec

Mikael Willgert höll tal den 16 december 2018 vid den fjärde demonstrationen på Mynttorget i Stockholm mot Sveriges regerings planer att godkänna FNs migrationsramverk Global Compact. Arr: Katerina Janouch m.fl.


Hämta hela talet av Mikael Willgert vid Mynttorget den 16 dec 2018 som pdf 

Mikael Willgert gick i sitt tal igenom motsägelser och rena lögner som framförs av de som försvarar godkännandet av FNs migrationsramverk Global Compact.

Han pekade på att det ofta upprepas att avtalet inte är bindande  trots att det klart och tydligt framgår att vi åtar oss att genomföra avtalet i ”våra länder” dvs i Sverige. Vi förbinder oss också att genomföra det regionalt och globalt. Totalt nämns 38 gånger i avtalet att ”vi förbinder oss” till olika saker som många gånger handlar om förmåner och skydd för migranter.

Han berättar om kontakterna med Regeringskansliet vars talesperson till sist medgivit att hon inte ens har läst avtalet. Han gör en jämförelse med ett annat katastrofalt avtal som regeringen genomfört i okunnighet. Nämligen Vattenfalls köp av Holländska Nuon som har kostat skattebetalarna mer än 50 miljarder, dvs mer än 5.000 kr för varje svensk. 

I mötet kommer man överens om att dra tillbaka rätten för Sveriges regering att skriva avtal med främmande makt tills dess regeringen visat att man är beredd att diskutera de avtal man ämnar skriva på och att man också har för avsikt att sätta Sverige främst.

Han kommenterade också Expressens påstående att det är högerextremister som demonstrerar. Han säger "Vi är inga extremister, vi som säger det här. Vi säger sådant som alla partier stod bakom, innan de blev övertagna av globalisterna och deras idéer. Innan dess ledare blev besatta av att frottera sig med den internationella finansiella eliten och med andra politiker som styrs av denna."

Talet från demonstrationen finns som pdf och kan distribueras i sin helhet mot uppgivande av källan swebbtv.se/blogg

Hämta FNs migrationsramverk - Global Compact  översatt till svenska.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)