Avsnitt nummer sex av Erik & Matti spelades in strax efter Midsommarhelgen och vi börjar med att ställa oss frågande till den officiella versionen av vad som hände den elfte september 2001. Bland annat diskuterar vid den tredje byggnaden som föll utan att ett flyplan flög in i den, att bråte från en miljon ton skyskrapor samt att det finns brandmän som överlevt raset trots att de var inne i byggnaden.

Från sprängningen av de byggnaderna till sprängningen av stripklubben i Örebro, vilket Matti kopplar ihop med den tungt beväpnade, organiserade, brottsligheten. Vidare benar vi ut varför den svenska polisen ofta är bakbunden och inte får göra sitt jobb eftersom de flesta cheferna är politiskt tillsatta, även inom ordningsmakten har värdegrunder och mångfaldsfanatism blivit ledstjärnor som står över kärnverksamheten. 

Vi tvekar heller inte att ifrågasätta Dan Eliasson som i viss bemärkelse kanske är det senaste decenniets mäktigaste man i Sverige, med tanke på att han inte bara fått styra polisen, utan även Försäkringskassan, Migrationsverket samt Myndigheten för Samhällskydd och Beredskap. Trots sitt usla facit får han fortsatt förtroende och man undrar om det finns en dold agenda eller om han har hållhakar på någon eller några.

En tittarfråga får oss att spekulera i hur långt islam kan tränga in i det svenska samhället innan någon sätter ned foten. I Storbritannien har man sharialagar i vissa områden och detta till och med den brittiska kyrkans goda minne. Dessvärre ser en motsvarande utveckling ut att kunna nå även Sverige. Ett bevis för detta är hur mycket pengar muslimska samfund och organisationer får öst över sig och att ingen vågar säga ifrån trots att det många gånger handlar om uppenbart fusk.

Vi gör oss lustiga över de liberaler som lämnar partiet med hänvisning till "högervridningen" man genomgår under Sabunis kommande styre. Dels kan dessa människor förmodligen ingenting om hur samhället ser ut idag och dels baxnar man över att de inte kan acceptera demokratin ens i sitt eget parti.

Vi ser med allvar på att Facebook gör det allt besvärligare för människor som hyser fel politiska sympatier och vi tror att det värsta kommer när de kan styra människors liv med sin egen valuta. I kombination med att friheten minskar kommer människans törst efter densamma bara att öka och vi tror att exempelvis hemskolning kommer att öka som ett resultat av just detta. Att gruppen "Stå upp för Sverige"-s administratör görs ansvarig för vad alla skriver i hans grupp är lika skrämmande som magstarkt. Vuxna människor ska ta ansvar själva.

Dessutom är vi säkra på att den changerande svenska skolan kommer att behöva kompletteras i allt större utsträckning av privata alternativ, vilket många gånger kommer att bli bättre för barnen – inte sämre. Vi summerar det hela med att vi tror att förbud är fel väg att gå i de flesta fall.

Att SäPo utvisar imamer nu är för lite och försent och att man kontrasignalerar med att utvisa ukrainska nazister blir bara löjligt. Sist men inte minst går vi in på påståendet att hårda straff inte leder till minskad kriminalitet och hur vi skulle vilja reformera fångvården för att kunna få in dem i samhället.

------------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)