Sverige tar emot mer än 10 gånger så många asylsökande som exempelvis Danmark och mer än fyra gånger så många som de övriga nordiska länderna tillsammans.

Vår slutsats är att regeringen och våra myndigheter inte försvarar Sveriges gränser eller välfärd. Tvärtom har myndigheter bedrivit aktivism för att möjliggöra massinvandringen och underlåter att göra självklara kontroller.


Enligt Dublinförordningen ska flyktingar söka asyl i första säkra land men trots detta ges asyl till personer som kommer över gränsen från Danmark.

Antalet uppehållstillstånd växer successivt och har sexfaldigats de senaste decennierna. Man räknar också med ytterligare en halv miljon uppehållstillstånd de närmaste åren.

Sedan år 2000 har antalet med utländsk bakgrund i Sverige ökat med närmare 1,3 miljoner medan antalet med svensk bakgrund har minskat med ca 20.000.

43 % av männen i Stockholm i ålder 15-44 (den brottsaktiva åldern) har utländsk bakgrund år 2017. I Malmö är motsvarande siffra 55% och i Botkyrka 71%. Dessa siffror ökar snabbt och Affes statistikblogg har gjort prognoser samtliga kommuner.

1970 var 60% av utrikes födda män, i samma samma åldersgrupp, från andra nordiska länder medan detta år 2017 har ändrats till att 60% av samma grupp kommer från Afrika och Asien.

De asylsökande som har fått tillfälliga uppehållstillstånd får beviljade förlängningar i 94 % av ansökningarna.

För arbetskraftsinvandringen är risken uppenbar att migranter köper en anställning från oseriösa företagare. Efter 4 års anställning ges permanent uppehållstillstånd till den som arbetar och dennes anhöriga. En förutsättning är att de kan försörja sig. Problemet är att det inte finns någon riktig kontroll av att de verkligen gör detta. 

 -----------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)