I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med ett klipp filmat av Matti som visar demonstrationen i samband med riksdagens öppnande för året och hur "folkrepresentanterna" hånades av de närvarande.

Särskilt intressant var Carl Bildts påtagliga närvaro eftersom han inte är medlem av vare sig riksdagen eller regeringen längre, men i egenskap av ultralojal etablissemangslakej är han givetvis självskriven på alla bjudningar som hålls på skattebetalarnas bekostnad.

Matti reflekterar kring de tappra själar som har rest från hela Sverige för att delta i demonstrationen och konstaterar att det inte finns mycket till övers för folket bland politikerna och att detta är tillsynes ömsesidigt. Demokrati kan ju både betyda att folket styr och att folket blir styrt.

Matti berättar vidare om sina studier av tiggeriet och samtal med tiggare som berättar hur de blir hunsade av sina överordnade och vi konstaterar hur löjlig den tomma frasen "Man kan inte förbjuda fattigdom" är. I vanlig ordning använder sig vänstern av greppet att diskutera något annat än sakfrågan för att på så vis slippa se konsekvenserna av sin egen politik. Ett sätt att bli av med kriminalitet är för övrigt att motarbeta utländska stöldligor. Att kommunerna börjar förbjuda tiggeri är hur som helst ett steg i rätt riktning.

I samband med regeringsombildningen gör vi oss lustiga över att Löfven presenterat tre nya okända och förmodligen okvalificerade kvinnor. Bland annat är det anmärkningsvärt att en kvinnlig minister som haft på sig en slöja i samband med ett internationellt möte i samma andetag talar om feminism och berättar att hon på uppdrag av företag inte försvarar svenska principer utan istället de kommersiella intressena och man ställer sig frågan hur många och stora kompensationer vederbörande har fått.

Vi ger uttryck för att vi upplever att samhället och dess offentliga institutioner går i en alltmer auktoritär riktning som kommer att gå ut över vanliga människor eftersom det är lättare att bota symptom än sjukdomar. Detta och mycket annat tror vi gör detta till ett alldeles utmärkt program för den som är road av analys, humor reflektion och självinsikt.

Titta och njut!

Stöd Swebbtv på olika sätt:

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

• Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt)
eller bankgiro 147-0558

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)