I dagens Möte med träffar Lennart Andreas Strand, som startat uppropet ”Söndagar 14 noll noll”. Det är ett försök att få människor att gå ut på gator och torg varje söndag angivet klockslag med budskapet ”Samhällskontraktet är brutet”.

Andreas berättar om sin bakgrund och uppväxt. Han fick ett familjehem när han var 10 dagar gammal, då hans föräldrar var oförmögna att ta hand om honom. Han hamnade i Roslagen och delar hur vilsen han blev av att hamna i en familj som inte var hans biologiska. Speciellt i synen på samhällsutvecklingen har splittringen följt honom fram till idag.

Vi talar om de områden som spårat ur, bland annat feminismen. Hur manligt och kvinnligt blivit separerat och förvridet och hur det tagit mannen långt bort från kvinnan. Manligt och kvinnligt i dessa friska form, hur är det?

Vi samtalar om hur humor har försvunnit och det blivit trångt i debatter där etiketter klistras på varandra. Polariseringar har ökat på alla områden. Vi pratat om det splittrade samhället och om det var bättre förr. Förbjudna ord som bevakas med olika ismer om de dyker upp. Vad innebär yttrandefrihet i dess sanna form?

Vi pratar om hur begreppet ”människors lika värde” missförstås och förvrids av krafter som inte förstår hur vridet det blir. Hur kan begreppet användas rätt?

Söndag 14 noll noll är menat att samla människor ur alla läger, där uppropet är en plattform där olika områden får plats med högt till tak. Andreas berättar om dess ursprung och vision och rent praktisk hur alla kan samlas och ta ansvar för vår gemensamma framtid när samhälle och politiker sviker. Uppropet ska finnas för alla delar av landet och är ett frö som ska få växa med tålamod och samlad kraft.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)