Dagens avsnitt av Erik & Matti inleds med det yttersta tragiska mordet av hjälten Kjäll Gustafsson. En svensk hedersman, för övrigt en vän till Matti, som fick plikta med sitt liv för att hans civilkurage krävde av honom att han skulle ingripa vid det rånförsök som ägde rum på den restaurant där han satt och åt. Att detta kan hända är givetvis inget nytt eller obegripligt för den som följt förfallet av Sverige, vad som är mer upprörande är de som hånar oss och i förlängningen Kjäll för att vi är oroade och bekymrade. Kjäll förtjänar all respekt och våra tankar går givetvis till hans nära och kära. 

Sammankopplat med detta är de hån som Joakim Lamotte får utstå – inte från de missanpassade invandrarna som får säga och göra vad de vill, trots att polisen står bredvid och ser vad som händer - utan från högt uppsatta pampar inom den socialdemokratiska maktapparaten. Här kommer deras förakt mot Sverige och svenskarna verkligen till uttryck. De ser ned på oss, trots att vi bara kräver vår rätt. De unnar oss inte det välstånd och det land vi förtjänar och har rätt till utan vill berika sig själva och ge bort det till främlingar. 

”Eftervärldens dom kommer att vara hård”, för att citera Olof Palme. 

Vi diskuterar vidare att detta är en naturlig utlöpare av nedmonteringen av polisen och att det nu fått som följd att klaner och familjer styr vissa delar av vårt land. 

 För att tala om något positivt gläds vi åt att Sverigedemokraterna skjuter iväg i alla opinionsmätningar och att Löfven sjunker som en sten i samma mätningar. Avslutningsvis filosoferar vi lite kring meningen med livet. Detta och mycket mer borgar för en timmas underhållning.

Titta och njut.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)