Swebbtv Nyheter 28 oktober 2020 om SDs ökning i opinionen, om Amazons etablering i Sverige, om Kanadas planer på isoleringsläger samt mycket annat. 

Sverigedemokraterna ökar mer och mer och närmar sig nu största partiplatsen enligt de senaste opinionsmätningarna. Även Afs har ökat och ligger nu på 1,1%.

Danmarks regering går nu ut med att de kommer att försvåra utländsk finansiering av moskéer i Danmark, skriver Danmarks utlännings- och integrationsminister Mattias Tesfaye.

En högt uppsatt medarbetare Ritesh Lakhar från Google Insider har i en hemlig inspelning avslöjat hur Google använder politiska påverkansoperationer.

BLM-kravallerna fortsätter nu i USA. I Philadelphia löpte den aggressiva mobben från BLM amok och attackerade 30 st poliser och plundrade butiker i staden.

Wilma Anderssons styckmördare Tishko Ahmed har fått sitt livstidstraff begränsat till 18 år. Han kommer troligtvis vara ute efter 12 år, då man i Sverige avtjänar 2/3 delar av straffen.Beslutet har upprört många på sociala medier.

Kanadas regering planerar att bygga isoleringsanläggningar från kust till kust där inte bara sjuka ska kunna isoleras utan även friska människor i stor skala ska kunna frihetsberövas. Isoleringsanläggningarna ska bevakas av licensierade vakter dygnet runt och regeringen har parallellt med detta planer på att köpa in 36 000 militära tårgasgranater.

Idag har Amazon har öppnat i Sverige. Detta har skett under relativ tysthet. Hur detta kommer att påverka detaljhandeln återstår att se. Amazon har fått kritik för de extremt dåliga översättningarna av produkterna.

Allt jämnare mellan USA:s president Donald Trump och den demokratiska utmanaren Joe Biden som gör fler och fler förvirrade uttalanden.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)