I detta avsnitt får talarna först var och en mottaga ett kg silvermynt från Pekka Rousu som gåva och som tack för deras insats. Det blir varma applåder till talarna samt de som varit med att arrangera konferensen. Därefter arrangeras frågestund där konferensens deltagare får tillfälle att ställa frågor till talarna.

I frågestunden får Hans Jensevik svara på när han bedömer att den stora krisen kommer. Han hänvisar till en av sina youtubefilmer som behandlat ämnet och anser att prognosen i denna har stämt väl under 2 års tid. Enligt den prognosen kan man förvänta sig en mycket svår ekonomisk situation om 3-4 år. Någon undrar hur man skall kunna skydda sig ekonomiskt vid en omfattande ekonomisk kris varpå Jan Tullberg tar sig an frågan. Tyvärr, menar han att detta kommer att bli svårt då olika ekonomiska investeringar blivit allt mer sammanlänkade på marknaden. Om en valuta sjunker i värde är det sannolikt att fastigheter också kommer att göra så.

En frågeställare undrar vad som händer när kommunerna ber staten om mer pengar men statskassan är tom. Hans Jensevik anser att kommunerna kommer att skära på sina kostnader i form av drastiskt försämrad service. Jan Tullberg ser dock att det trots kommunernas och befolkningens stora skuldsatthet finns möjlighet för staten att öka sina lån för att fortsätta finansiera kommunerna.

Någon person undrade om talarna fick uttala sig i etablerad media. Svaret blev ganska unisont att man hade varit det tidigare, men inte längre. Olika talare nämnde uttalande de gjort som markant avslutat deras rumsrenhet inom den vanliga median. Och andra sidan utrycktes det att det kanske inte längre är önskvärt att göra det, då den är på väg att bli obsolet. På en direkt fråga om Katerina Janouch skulle kunna tänka sig bli partiledare blev svaret från henne långt men mynnade ut till ett nej, inte idag. Lennart Matikainen fick svara på frågan om riskerna med allt mer invandrade personer inom polisen. Korruption baserad på klantänkande förekommer redan i dag och vi kommer enligt Lennart att få se betydligt mer av det i framtiden.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)