Socialdemokraterna har länge nu vandrat på vägen mot att allt fler människor känner misstro mot dem. Det är den ena skandalen efter den andra. Socialdemokraterna stigmatiserar och demoniserar sina politiska motståndare som troll, nazister, rasister, fascister, antidemokrater och till att vara "mörka krafter". Men hur är det med dem själva? 

Ju mera man läser om vad Socialdemokraterna anser om andra, kan man ta del av att det är de själva som är just det som de påstår andra vara. Låter det förvirrande? De projicerar sin egen skit på andra - är ett annat sätt att säga det på.

De vill inte att någon ska ta del av deras mörka historia och försöker förlägga det på andra, så att de ska få styra och kontrollera Sverige i 100 år till.

Två skandaler som framkommit de senaste två dagarna är att SSU i Skåne sjöng på en Palestinsk kampsång under sitt första majtåg i Malmö och vill "krossa sionismen" som många tolkar vara antisemitiskt budskap samt att Marita Ulvskog, EU-parlamentariker har bjudit in en dömd terrorist i Europaparlamentet för att hålla tal.

Med anledning av Maritas agerande skrev jag på hennes facebook och frågade varför hon bjöd in en dömd terrorist. I skrivandes stund inväntar jag svar och kommer uppdatera inlägget om jag får detta.

Judiska centralrådets ordförande, Aron Verständig, vill gärna ha en förklaring på SSU-förbundets agerande, står att läsa i Dagen.se.

Kommer även uppdatera inlägget om det kommer ett svar till Judiska centralrådets ordförande.

Detta visar tydligt hur Socialdemokrater hycklar och inte rensar i sitt eget parti. Det måste vara nolltolerans emot våldsbejakande extremism av alla dess slag och antisemitism. 

Nina Drakfors, samhällsdebattör

https://nyheteridag.se/nar-ska-socialdemokratin-sluta-underblasa-judehatet/

https://www.dagen.se/nyheter/krossa-sionismen-sjongs-i-forstamajtag-1.1475911?paywall=true

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/ssu-demonstranter-sjong-krossa-sionismen-kritiseras-for-antisemitism

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/judiskt-center-vill-stoppa-reepalu-1

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)