Swebbtv Nyheter 27 november om Coronavaccinens möjliga biverkningar, om skyddsjakt på varg, om 6000 år gammal teknik samt mycket annat. 

Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson medger nu i Svt Agenda att man inte kan utesluta att de nya vaccinerna mot Corona kan ge allvarliga biverkningar som svininfluensavaccinet gjorde då 100-tals barn och vuxna fick kronisk narkolepsi.

I Svt nyhetsmorgon var Matti Sellberg gäst och fick svara på tittarnas frågor om Corona-vaccin och biverkningar. Han gav det överraskande svaret att den första testpersonen som fick vaccinet, fick det redan i mars i år redan en månad efter att sjukdomen blev känd. Hur detta var möjligt är ännu oklart.

World Economic Forum har kritiserat det rådande ekonomiska systemet och organisationen menar att systemet behöver en stor nollställning. Organisationens vision för år 2030 är ett samhälle där den privata äganderätten ska vara avskaffad, något som har kritiserats som kommunism. 

Socialstyrelsens krisberedskaps-chef Johanna Sandvall såg till att 72 ton skyddsutrustning eldades upp i juni i somras.

Allt fler kommunanställda och deras familjer blir hotade på sina arbeten och vågar inte ta rättsliga beslut.

I riksdagen blev Regeringen överkörd i frågan om skyddsjakt på varg.

En 6000 år gammal teknik byggs nu i modern tappning för att kunna transportera bilar på ett miljövänligt sätt. Ett av Sveriges största rederier, Wallenius Marine, planerar nu att bygga ett 200 meter långt fartyg för detta men först skall en prototyp byggas.

Dagens industri rapporterar att statliga LKAB kommer att investera upp till 400 miljarder under 20 år för att ställa om till fossilfri produktion. Detta är en gigantisk satsning som skall leda till minskade utsläpp. 

Microsoft kommer nu att öppna Datacenter både i Staffanstorp och i Sandviken under 2021.

Anläggningarna ska bland annat driva Microsofts molntjänst Azure. 

På lördag släpper vi programmet med Ragnar som berättar hur han blev tvungen att lämna sitt klassrum därför att läraren tyckte att han spred lögner om klimatet.

Vi ställer oss frågan om olika åsikter är tillåtna i skolan.

På måndag i nästa vecka släpper vi intervjun med professor emeritus Per Fahlen som en uppföljning på vårt program om protestgruppen ”Nej till vindkraft på Ripfjället” (lägg in bilden)

Han berättar något som förmodligen överraskar de flesta, nämligen att vindkraften vare sig är klimatsmart, förnybar eller hållbar.  Den är dessutom ett projekt som går med mycket stora förluster.

En tittare hörde av sig och berättade att han efterfrågat energisystem-experten Elsa Widdings bok på Nyköpings bibliotek. Han fick svar att de ansåg hennes bok "ovederhäftig" varför man inte köper in den. Vilka experter som har kommit fram till att hennes bok inte är vederhäftig har vi inte fått svar på.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)