Detta är del 1 av 3 om följderna av 11 septemberattacken och beskrivning av hur flygplanen användes.

Programmet är uppdelat i tre delar: 

  • Del 1 om följden av 11 septemberattacken och beskrivning av hur flygplanen användes
  • Del 2 om hur attackerna gått till med sprängning av tvillingtornen med hjälp av kärnvapen
  • Del 3 med bevisen för användningen av kärnvapen och en avslutande diskussion om kontrollsamhällets framväxt

 

Per Berglund arbetade som nationalekonom i New York vid tidpunkten för 11 septemberattacken år 2001. Attacken skedde i New York alldeles intill Wall Street och USAs riksbank, Federal Reserv.

En effekt av attacken är att övervakningen har ökat över hela världen. Per ser det som ett ”före” och ett ”efter” den 11 september. Attacken blev ett startskott för den globala kontrollen av människorna. Kontrollen överträffar allt som tidigare har förekommit i historien där alla mail, telefonsamtal, inlägg på sociala medier och transaktioner lagras.

En annan process som pågår är diskussionen om penningtvätt och skatteflykt. De hemliga s.k. ”Panamadokumenten” som släpptes till medierna används för att skapa en opinion för global kontroll och globala personnummer. Detta ligger i linje med önskemålet om global beskattning vilket är en agenda som löper parallellt med den globala maktstruktur som är målet för klimatskrämseln.

Per Berglund har intrycket att de personer som är valda av oss och som vi tror styr, i själva verket inte alls är de som bestämmer. Samhället börjar likna ett rum med en envägsspegel där vissa personer tittar ut och styr ifrån ett hemligt rum som man inte kan se in i.

Vi går över till händelsen den 11 september och kopplingen till avancerade vapen. Per uppfattade tidigt att det inte var något som inte stämde i beskrivningen av förloppet. Senator Bob Kerry satt med i undersökningskommissionen. Han hoppade av och sa att rapporten är en permanent mörkläggning.

Det uppstod därför en ”sanningsrörelse” med många entusiaster och denna rörelse var enligt Per i själva verket styrd av personer med kopplingar till CIA och "djupa staten". De spred orimliga teorier som skapade förvirring.

Per beskriver i programmet olika indicier som pekar på att de flygplan som användes i attacken inte var de reguljära flygplan som normalt trafikerade sträckorna. De kan ha bytts ut till flygplan som var avsedda speciellt för detta ändamål vilket förklarar att flygningarna kunde genomföras, trots att terroristerna inte hade kompetens för detta.

 

Läs Per Berglunds korrelationsanalys (Excel-format) samt sammanställning av epost inför Lördagsintervjun (PDF)

xlsKorrelationsanalys-USGS_Dust_Samples_World_Trade_Center.xls

pdfSammanställning_av_emails_från_Per_G_Berglund_inför_Lördagsintervju_61.pdf 

 

Se del 2 i serien

Se del 3 i serien

 

Stöd Swebbtv på olika sätt:

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

• Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt)
eller bankgiro 147-0558

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)