EU-valet maj 2019: Liberalerna tycker att EU gör för lite. Därför är Liberalerna för att EU ska få 15 miljarder till av Sveriges skattebetalares pengar. 

Sverige betalar redan nu 40 miljarder, och är det land som betalar näst mest per capita. Nu vill kommissionen göra ytterligare satsningar och vill ha mer pengar genom att höja medlemsländernas avgifter.

Liberalerna tycker detta är bra och vill se en ökad EU-budget.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-liberalerna-vill-avskaffa-sverige?cmpid=del%3Afb%3A20190415%3Asd-liberalerna-vill-avskaffa-sverige%3Anyh%3Alp

Vill du att EU ska ha mer pengar? Rösta på Liberalerna. Tycker du däremot att Sverige och att vi skattebetalare behöver 15 miljarder till vår egen kassa, då ska du inte rösta på Liberalerna, utan på ett EU kritiskt parti.

Nina Drakfors, samhällsdebattör

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)