Mikael Willgert som ger en återblick på året som gått och något om våra planer inför 2019.


"Först vill jag återigen tacka alla er som är med och bygger upp Swebbtv. Stort tack!!!

Under året har också nya personer kommit in med viktiga berättelser. Personer som är helt vanliga människor som har satt sig in och vill berätta om en viktig fråga. Det är ett av huvudsyftena med Swebbtv - Medborgarnas media.

Swebbtv har fortsatt att växa under året. Under december har antalet visningstimmar närmat sig 100.000 totalt. Swebbtv finns nu också på Öppna Kanalen i Stockholm som når 100.000-tals hushåll via kabeltv-nätet.

Under året var konferenserna i våras om ”Det stora bedrägeriet” särskilda ljuspunkter. Andra ljuspunkter var engagemanget mot FNs migrationsramverk Global Compact.

Även valet fick stor plats. Nu har snart en tiondel av mandatperioden gått och de som före valet slogs för att komma in i riksdagen verkar nu inte ha något större intresse av att ta tag i verkliga problem.

Överdrifterna och lögnerna inom klimatfrågan har fått stort utrymme i Swebbtv under året. Bland annat i fyra program om ”SVT fake news om klimatet”. Detta är något som kommer uppmärksammas även framöver.

Det finns problem och hot inom viktiga områden som våra politiker negligerar och nu behöver ta tag i, istället för att fokusera på pseudoproblem som klimatfrågan. I programmet går jag igenom några av dessa problem som borde lösas.

Det viktigaste resultatet i kampen mot koldioxiden är att vi får nya skatter och att vi blir fattigare. Dessutom drivs beslutsfattande längre från oss medborgare till EU och FN. Regeringens energipolitik leder till höjda elpriser. Detta är något som redan har skett i Tyskland där flera hundra tusen hushåll har fått sina elabonnemang avstängda på grund av att de inte kan betala de höga elpriserna. Frågan om energiförsörjningen ska Swebbtv komma tillbaka till under nästa år.

Världens snabbt växande befolkning är en underliggande mycket viktig förändring som vi behöver förstå konsekvenserna av och som behöver ytterligare diskuteras i Swebbtv.

En ytterligare viktig förändring är den pågående automatiseringen och införande av artificiell intelligens som gör att många jobb försvinner. Vi behöver diskutera vad detta leder till och om det ger en ytterligare koncentration av jordens resurser till en liten grupp människor, på samma sätt såsom globaliseringen gjort.

Den tekniska utvecklingen är i grunden något mycket positivt. En effekt är att det blivit möjligt att kommunicera enkelt och att fria medier som Swebbtv växer fram.

Återigen vill jag tacka er och önska ett riktigt Gott Nytt År 2019!"

------------

 --------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)