Den 27 februari blev Mikael Willgert uppringd av Josephine Freje Simonsson som berättar att hon ska göra ett informativt program om Swebbtv för SR Medierna.
Mediernas journalist säger i detta telefonsamtal att de i det program de ska göra om Swebbtv inte ska tala OM Swebbtv utan MED oss som jobbar.

Så blir det inte, tvärtom allt som SR Mediernas journalist säger i samtalet visar sig vara lögn från början till slut. Den fråga man måste ställa sig är hur Sveriges Radio kan kalla detta för trovärdig journalistik. När man sedan hör resultatet saknar det all saklighet och relevans.

Vi publicerar detta samtal i utbildningssyfte för den som är intresserad av att förstå hur de statsägda medierna intrigerar för att skydda politikerna.

11.30 minuter in i telefonsamtalet förklarar Mikael Willgert för SR:s journalist hur den Mörka agendan fungerar, vilket journalisten säger är intressant. Det är samma förklaring som hon också får i intervjun som vi får höra fragment av i SR Mediernas program men denna gång förvanskad till en obegriplig röra kryddad med påståenden som ska sänka trovärdigheten

SR Medierna anklagar Swebbtv för att ha fel om de gamla som kastas ut från äldreboenden som byggs om till migrantboenden. Swebbtv påstås också ha fel om att massmigration har bidragit till den enorma värdeökningen och belåningen av bostäder vilket hindrar unga att få egen bostad. Dessutom påstår hon att vi säger saker vi inte har sagt i klimatfrågan. Detta är också några av de frågor där vi har retat upp politikerna som mest. Uppenbart går SR Mediernas makthavarnas ärenden. De försöker svärta ner kanalen.

Det är särskilt stötande att dessa statsavlönade journalister dessutom hånar alternativa mediers beroende av tittarnas donationer för sin verksamhet.

Här finns SR Mediernas program om Swebbtv https://sverigesradio.se/artikel/7469713

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)